Nové detaily z free 2 play verzie C&C

EA v decembri usporiadala C&C summit, na ktorom vybraným fanúšikom hry umožnila zahrať si nový free2play Command and Conquer.

pridal saver 5.1.2013 o 16:36 pod hry
Nové detaily z free 2 play verzie C&C

HRY > NOVINKY >

EA v decembri usporiadala nový C&C summit, na ktorom vybraným fanúšikom hry umožnila zahrať nový free 2 play Command and Conquer. Hrať sa mohli dva dni a spolu s vyskúšaním hry dávali  vývojovému tímu návrhy na vylepšenia.

Nové C&C bude strategicky podobné ako jeho predchodcovia, kde hráči budú zakladať základne, ťažiť zdroje a znovu tu budú tri frakcie, z ktorých sa bude dať vybrať. Ale jeho biznis model bude tentoraz iný a namiesto jedného produktu budú autori vyvíjať neustále sa rozrastajúcu a vylepšujúcu službu podobne ako Team Fortress 2, League of Legends alebo DOTA 2. V základnej podobe vyjde hra s Generals tematikou, ale postupne nie sú vylúčené ani témy Red Alert a Tiberium, rovnako ani ich vzájomné boje.

Strategický základ ostáva podobný ako v Generals, ale hra bude tentoraz robustnejšou, napríklad každá frakcia bude mať svoj technologický strom, alebo pribudnú a vypadnú rôzne drobnosti, ktoré úplne zmenia ciele hrateľnosti. Odstránené boli Supply Drops a Black Market budovy, čo môže mať za následok vyťaženie všetkých surovín pri dlhých súbojoch. K tomu budú musieť hráči svoje základne neustále expandovať pre zvyšovanie ťažby, keďže v jednom ťažobnom bode bude obmedzený počet harvesterov.

Zaujímavou novinkou v tejto časti série je krehká builder jednotka, ktorú môže nepriateľ zlikvidovať a stavba zastane. C&C sa tak približuje k Starcraftu, čo vraj cítiť na väčšine zmien. Hra tak dostane aj nové zdroje, konkrétne ropu, ktorá bude automaticky ťažená ropnou vežou, nie jednotkami.

Z detailov jednotiek zatiaľ vieme, že vojaci budú viazaní do jednotiek, nebudú sa môcť označovať samostatné a ak dôjde energia, zomiera celá jednotka naraz. Rovnako má celá jednotka rovnakú výzbroj.

C&C F2P bude obsahovať Skirmish, PvP a PvE mody. Zatiaľ však ešte nemajú premyslené, ako bude hra financovaná a za čo sa bude platiť. Vedia, že pay 2 win nie je cesta k úspechu a bude zaujímavé sledovať, akým smerom sa pustia. Je to prakticky zásadná vec, ktorá môže hre pomôcť, alebo ju úplne zničiť.





Páči sa mi!

Zaradené pod: C&C






Nové detaily z free 2 play verzie C&C
PC

Vývoj: EA / Bioware
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk