Aká je beta Battlefield 4?

DICE otvorilo beta testing pre časť Battlefield 3 hráčov a jedna mapa naznačuje, čo nás vlastne v hre čaká.

pridal saver 2.10.2013 o 8:58 pod hry
Aká je beta Battlefield 4?

HRY > NOVINKY >

DICE včera otvorilo Battlefield 4 beta testing pre ďalšiu časť Battlefield 3 hráčov a jedna mapa naznačuje, čo nás vlastne v hre čaká.

Prístupná je mapa Siege of Shanghai v módoch Domination a Conquest, v ktorých si vyskúšate masívne boje s 64 hráčmi, boje pechoty, vozidlá, lode, helikoptéry, tanky. Teda základ Battlefield 4 ponuky s tým, že na mape nechýba ani Levolution efekt a to pád mrakodprapu, ktorý otvorí novú časť bojiska.

Konkrétne v tejto mape je vhodné mrakodrap zničiť čo najskôr, keďže sa rýchlo stane hniezdom sniperov jednej alebo druhej strany. Na jeho zničenie stačí tankom zostreliť štyri podperné piliere mrakodrapu, následne môžete sledovať jeho pád a a zmenené prostredie, totiž okrem toho, že padnutý mrakodrap pridá novú bojovú lokalitu, zahalí väčšinu bojiska do prachu a prehľadnosť bojov sa zníži.

Samotná hrateľnosť je plne v štandardoch battlefieldu a teda vyberáte si classy, postupne sa levelujete, nechýba ovládanie kontrolných bodov taktikou alebo plnou silou. Mapa je k tomu zaujímavou kombináciou možnosti útokov z vody, zo vzduchu, ale aj pozemnou technikou, kde je pechota v otvorených bojoch často v nevýhode, ale vynahradzuje si to mobilnosťou a rýchlosťou obsadzovania kontrolných bodov. 64 hráčov na mape si to skutočne intenzívne užije.

Čo sa týka technického spracovania, cítiť nabrané skúsenosti z Battlefieldu 3 a prakticky všetko čo pri štarte predchádzajúcej hry nešlo dobre, teraz už v bete funguje bez problémov (minimálne v našom teste) a teda ako web lobby, tak aj spúšťanie a pripájanie sa na servre nemá problémy, rovnako samotné pripojenie a rýchlosť boja bola v našom teste bezproblémová.  Graficky tiež nie je čo vytknúť pokiaľ máte rýchlu kartu, určite si vizuál užijete. Pády budov, deštrukcia na každom kroku, prachová hmla, detaily. Všetko dopracované do detailov, až na jednu drobnosť a to padanie helikoptér. Stále na zem padajú ako hnilé hrušky.

Ak máme zhodnotiť betu z nášho testu, vyzerá to skutočne dobre a ak ešte do finálnej verzie popracujú, máme sa na čo tešiť. K tomu sa už objavujú aj prvé porovnania nízkych a vysokých nastavení, ako aj porovnanie PC vs Xbox360.

Zatiaľ je stále beta uzavretá a pre všetkých hráčov začne 4. októbra otvorená beta a to ako na PC, tak aj na Xbox360 a PS3.





Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?
Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?
Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?  Aká je beta Battlefield 4?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20237)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk