Zničte všetky hrady v CastleStorm

Postavte sa na stranu rytierov a v neúprosnom boji sa prebúrajte hradbami vikingov.

pridal matus_ace 5.11.2013 o 16:11 pod hry
Zničte všetky hrady v CastleStorm

HRY > NOVINKY >

Radi búrame veci. V búraní sa skrýva jednoduchá, no chytľavá zábava. Veci búrame už od detstva. Stavby z kociek, z Lega, a keď sa dostaneme do vlastného, tak kladivom búrame steny. Odo dneška môžeme búrať už aj hradné múry v nenápadnej, no zábavnej deštrukčnej arkádovke CastleStorm, ktorá sa konečne prebúrala aj na platformy PS3 a PS Vita.

Princípy CastleStorm sú jednoduché, ale je ich hneď niekoľko. Ťažiskom tejto uletenej stredovekej rozprávky sú hrady. Vy máte svoj hrad, váš súper má svoj hrad a musíte spraviť všetko pre to, aby ten jeho padol a váš zostal stať. Môžete toho dosiahnuť balistou, ktorá je na vašej bráne a pomocou najrôznejších projektilov ňou ostreľujete hradby súpera. Alebo si ako v klasickej stratégii naspawnujete jednotky a vyšlete ich na súperov hrad s cieľom odolať jeho jednotkám a ukradnúť vlajku. Alebo sa priamo vtelíte do hrdinu, ktorý má stínanie súperov vo vlastných rukách, navyše dokáže zosielať kúzla.

CastleStorm je žánrovým bastardíkom. Mieša stratégiu, budovanie, jednoduchú akciu a na fyzike založenú deštrukciu. Tento podivný mix je však neuveriteľne chytľavý vďaka vyladenému jadru a jednoduchej ovládacej schéme každej z častí. Hra je navyše rozšírená o RPG prvky vylepšovania ako jednotiek, tak aj miestností v hrade, kúziel a projektilov do balisty. Samotné miestnosti v hrade potom pôsobia ako rôzne budovy v klasickej stratégii. Upravujú rýchlosť spawnovania, počet jednotiek, ich cenu, ťažbu zdrojov, branie zajatcov a iné atribúty. Hrady si samozrejme môžete vždy pred misiami upravovať

Hre nechýba humor, ktorým je prešpikovaná kampaň pre jedného hráča, ktorá okrem súbojov proti hradom obsahuje aj jednoduché sidequesty obmedzené na jeden z typov úloh. Okrem štrnástich kapitol v CastleStorm nájdete ešte Skirmish súboje, Survival, kde svoj hrad bránite proti vlnám nepriateľov a Hero Survival, kde sa s hrdinom bránite vlnám protivníkov. Samozrejme nechýba multiplayer, lokálne aj online. V ňom sa môžete pustiť do hradieb priateľov alebo sa v Suvival a Hero Survival postaviť bok po boku a brániť sa vlnám. Na PS Vita len ťažko nájdete lepšiu lokálnu zábavu.

CastleStorm na oboch platformách vychádza v rovnakých verziách ako už skôr na X360 a PC, čiže vysoké hodnotenie z pôvodnej verzie si dokáže obhájiť aj na PS3 aj PS Vita. Na menšie problémy môžete naraziť v handheldovej verzii, ktorá trpí dlhými loadingami a s drobným analógom sa balistou horšie mieri. Hra vychádza zajtra za 9,99 EUR. CastleStorm  podporuje Cross Buy a do bojov rytierov proti Vikingom sa môžete zapojiť aj v DLC From Outcast to Savior.





Zničte všetky hrady v CastleStorm   Zničte všetky hrady v CastleStorm   Zničte všetky hrady v CastleStorm
Zničte všetky hrady v CastleStorm   Zničte všetky hrady v CastleStorm   Zničte všetky hrady v CastleStorm
Zničte všetky hrady v CastleStorm   Zničte všetky hrady v CastleStorm
Páči sa mi!






Xbox 360
PC

Vývoj: Zen Studios
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. máj 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk