Batman len pre fanúšikov

V tieni Batman: Arkham Origins sa objavil aj spin-off pre handheldy 3DS a PS Vita.

pridal matus_ace 8.12.2013 o 17:20 pod hry
Batman len pre fanúšikov

HRY > NOVINKY >

V tieni Batman: Arkham Origins pre PC, PS3 a Xbox360 vyšiel spin-off takisto približujúci začiatky temného rytiera. Batman: Arkham Origins – Blackgate vyšiel exkluzívne pre PS Vita a 3DS a skôr ako na svojho veľkého súrodenca reflektuje minulosť videoherných Batmanov. Z trojrozmerného sveta sa presúva do 2,5D. Viac menej dvojrozmerný pohyb v úrovniach, ktoré však majú svoju hĺbku, do ktorej navyše viete občas vniknúť.

Batman síce za mreže dostal tých najnebezpečnejších zloduchov, ale pár týždňov na to stretáva ďalších zaujímavých obyvateľov Gothamu. Cestu mu skríži Catwoman a zažívate začiatok iskriaceho vzťahu. Rutinné naháňanie za mačičkou však rýchlo mení kurz a stáva sa z nej spojenec v boji proti ovládnutiu väznice Blackgate troma zločincami. Blackmask, Joker aj Penguin si ju rozdelili do troch vzájomne prepojených častí.




Medzi lokalitami musíte navzájom prechádzať, lebo v každej v určitých bodoch narazíte na prekážky, cez ktoré sa nedostanete, ak nezískate nové vylepšenie alebo gadget. Časom sa však z toho stane otrava a keď piaty raz prechádzate prázdnymi chodbami, lebo teraz už konečne otvoríte dvere na ich konci, zábava je dávno preč. Situáciu zachraňujú bočné cestičky a skryté miestnosti s bonusmi, napríklad jednoduchými detektívnymi prípadmi, či časťami alternatívnych kostýmov pre Batmana.

Okrem obligátneho Batarangu sa vám do rúk dostane ešte detonačný gél, Batclaw, Line Launcher na presúvanie medzi plošinami a samozrejme skener, ktorý využijete hlavne v detektívnom móde. Ten je zjednodušený na pátranie po aktívnych prvkoch na obrazovke. Takto odhaľujete miesta interakcie, slabé body, tajné prvky. Hra obsahuje aj slušne zvládnutý freeflow combat, aj keď len v dvoch rozmeroch, ale prináša širokú paletu útokov a protiútokov, ktoré sa jednoducho ovládajú a dobre vyzerajú. Môže za to aj fakt, že sa pri nich využíva hĺbka prostredia. Súperi vás obchádzajú, boj využíva všetky 3 rozmery.

Využívanie hĺbky vynikne hlavne na 3DS. Hra vyzerá veľmi dobre, navyše sa aj slušne hýbe, z Batman: Arkham Origins si prepožičiava dabing, ale príbeh rozpráva cez statické komiksové animácie, ktoré do hry však vstupujú príliš často a na nevhodných miestach, kde vás zbytočne oberajú o kontrolu. Kým Batman: Arkham Origins dokázal zaujať široké spektrum hráčov, Blackgate je skôr pre fanúšikov, ktorí jej odpustia, že častým backtrackingom nebaví, skôr naopak, nudí.





Batman len pre fanúšikov  Batman len pre fanúšikov
Páči sa mi!






Batman len pre fanúšikov
3DS
PC
PS3
Xbox 360
WiiU

Vývoj: Warner Bros. / Warner Bros.
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 25. október 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk