Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov

Na náhodne generovanom bojisku si to proti sebe rozdajú dva tímy plecháčov a vy musíte použiť všetky svoje taktické schopnosti a priviesť ich k víťazstvu.

pridal roberto 11.3.2014 o 8:17 pod hry
Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov

HRY > NOVINKY >

Popularita amerického futbalu nemá hranice a okrem titulov s oficiálnou licenciou sa vždy raz za čas objaví aj hra z tak trochu iného súdka. Vlajkovou loďou a vzorom týchto titulov sa stal Blood Bowl, založený na stolovej hre, ktorý predviedol, ako sa americký futbal hráva vo fantasy vesmíre Warhammeru. Frozen Endzone nám aj pomocou traileru predvádza, ako by tento šport mohol vyzerať, keby sa ho zmocnili humanoidní roboti.

Na náhodne generovanom bojisku, plnom prekážok a úzkych uličiek, si to proti sebe rozdajú dva tímy plecháčov a vy máte použiť všetky svoje taktické schopnosti, aby ste ich dokonale synchronizovali počas útoku i obrany. Hra je v podstate real-time stratégia, dôležitá ale je funkcia zastavenia času a rozdania príkazov. Budete ju využívať každých pár sekúnd, alebo aj po každej nahrávke či úspešnom prieniku. Cieľ snaženia je jasný - jedine touchdown!

Frozen Endzone ponúka single aj multiplayer trénerskú kariéru. Futuristický svet chladných strojov pritom nie je brutálny iba na bojisku. Počas singleplayer sezóny sa budete potýkať s politikou ligy aj intrigami samotných hráčov. V multiplayeri sa môžete zúčastniť líg a sledovať svoje postavenie v rebríčku. Celá hra je "vysoko editovateľná", takže nastavovať si môžete vzhľad svojho robo-tímu, hráčové silné a slabé stránky, animácie a samozrejme mená. Okrem náhodne generovaných ihrísk si môžete vytvárať aj svoje vlastné a využiť ich v on-line aj off-line režime. Váš domovský štadión si potom môžete ozvláštniť vystavením získaných trofejí.

Mnoho hráčov by asi prijalo väčšiu rozmanitosť vzhľadu svojich robotických hráčov, ale väčšinu asi aj tak nepoteší hlavne cenová politika málo skúseného štúdia Mode 7. Frozen Endzone totiž v early access verzií, kde ešte nie sú implementované všetky z horeuvedených funkcií, nekúpite pod €22,99. Súčasťou balíčka sú síce dve kópie hry (jedna pre priateľa, aby ste mali s kým hrávať multiplayer) a jedna kópia hry Speedball 2 HD, ktorá sa na Steame predáva za €7,99, ale záujem hráčov o takýto balíček je otázny. Pre zaujímavosť, k dispozícií už je aj Grozen Endzone Ultimate Tier za €92,99...

Po PC verzií by mali prísť na rad aj Mac a Linux.





Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov  Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov  Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov
Páči sa mi!






Frozen Endzone - americký futbal v podaní humanoidných robotov
PC

Vývoj: Mode 7 Games
Štýl: Šport / Arkáda
Dátum vydania:  2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk