EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita

V ručne kreslenej behačke sa prebehnete po dračích chrbtoch.

pridal roberto 5.6.2014 o 8:45 pod hry
EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita

HRY > NOVINKY >

Viac než 2 roky pracovalo štúdio Cleaversoft na svojom novom titule EarthNight. E3 sa však už nezadržateľne blíži a autori avizujú svoju prítomnosť v stánku Sony, kde si návštevníci budú môcť zahrať krátke demo. EarthNight sa totiž ešte pred koncom roka objaví na PlayStation 4 a začiatkom roka 2015 aj na PS Vita.

Nová hra je nefalšovanou behačkou, v ktorej budete zbesilým tempom behať a skákať po chrbte naozaj dlhých letiacich drakov. Tí ovládli našu malú modrú planétu a jediný spôsob ako sa s nimi vysporiadať, je nechať sa vysadiť kdesi v najvyšších vrstvách atmosféry, pristáť na chvoste jedného z drakov a absolvovať cestu až k netvorovej zraniteľnej hlave. Cestou na vás samozrejme čaká obrovské množstvo prekážok a neverili by ste, koľko pomocníkov, parazitov i náhodných cestujúcich si taký drak nosí na svojom šupinatom chrbte všade so sebou. Po zabití draka nasleduje opäť voľný pád, ktorý slúži zároveň ako minihra aj ako spôsob výberu ďalšej misie.

Na dračom chrbte sa ocitnete v koži bradatého Stanleyho alebo malého dievčatka Sydney. Stanley by mal byť vďaka jednoduchšiemu a intuitívnejšiemu ovládaniu správnou voľbou pre začiatočníkov žánra i pre skúsenejších hráčov, ktorí sa najprv potrebujú trochu oťukať. Sydney by mala poskytnúť podstatne širšiu škálu možností, avšak na jej zvládnutie budete potrebovať obratné prsty i trochu tréningu.

Za pekný, ručne kreslený vizuál patrí pochvala Paulovi Daveymu, o chiptune soundtrack sa postará skladateľ Paul Weinstein, známy pod prezývkou Chipocrite. EarthNight by sa mal podľa autorov zaradiť medzi roguelike tituly. Teoreticky by sa hra mohla dať prejsť aj za 30 minút, akurát predtým bude treba absolvovať pár týždňov či mesiacov neúspešných pokusov. Viac by sme sa samozrejme mohli dozvedieť počas E3.





EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita  EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita  EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita
EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita  EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita  EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita
Páči sa mi!

Zaradené pod: E3, runner






EarthNight dobehne na PlayStation 4 a PSVita
PS4

Vývoj: Cleaversoft
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19466)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk