Tvorcovia Act of War približujú svoju novú stratégiu Act of Aggression

Pokračovanie už deväťročnej stratégie sa bude zameriavať skôr na tradičnejšie RTS prvky

pridal play3man 10.8.2014 o 11:33 pod hry
Tvorcovia Act of War približujú svoju novú stratégiu Act of Aggression

HRY > NOVINKY >

Francúzske štúdio Eugen Systems so sídlom v Paríži sa do povedomia mainstream publika dostalo pravdepodobne najviac vďaka ich ich real time stratégii R.U.S.E.. Tá sa dostala ako jediná z celého portfólia hier tohto štúdia aj na konzoly PS3 a Xbox 360. Počítačoví hráči však toto štúdio pravdepodobne poznajú už dlhšie a to vďaka sérii Act of War. Prvá hra s názvom Act of War: Direct Action vyšla ešte v roku 2005, pričom o rok neskôr prišli s pokračovaním Act of War: High Treason. Na oznámenie tretieho pokračovania s názvom Act of Aggression si tak fanúšikovia museli počkať až dlhých osem rokov.

Príbeh Act of Aggression navyše pokračuje v rozprávaní o blízkej budúcnosti našej planéty, ktorá skončila dosť zle. Konkrétne sa v hre presunieme do roku 2020, až v hrozivo realisticky vyzerajúcej budúcnosti, kde sa dostanú do vojny tri hlavné frakcie. Vo svete, kde medzinárodná a finančná kríza uviazla v nekončiacej slučke, sa záhadná organizácia známa pod názvom "The Cartel" snaží dokončiť tajný plán s high-tech technológiou, ukradnutými prototypmi a utajenými operáciami. V ceste im ale celkom pochopiteľne stojí americká armáda a taktiež vojenská organizácia Chimere.

Eugen Systems sa s ich novou hrou snažia vrátiť späť k zlatej ére real time stratégií z 90. rokov. Zameriavajú sa tak skôr na tradičný RTS zážitok. Očakávať máme dve kampane obsahujúce misie založené na získavaní zdrojov, stavaní základní a ich obrane, presne ako za starých časov. Autori sa samozrejme budú snažiť tento tradičný systém so skúsenosťami oživiť aj o množstvo rozličných prvkov. Pre príklad boli spomenuté zručnosti, schopnosti a taktiež super, ultimátne zbrane, ktoré sa budú postupne odomykať. Ďalšie informácie by sme sa mali dozvedieť počas Gamescomu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19946)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk