Tales from the Borderlands ponúkne hráčom iný pohľad na svet Borderlands

Štúdio Telltale Games hovorí, že hra prinúti hráčov spomaliť, vďaka čomu si všimnúť veci, ktoré v klasických dieloch plných akcie jednoducho prehliadli

pridal play3man 31.8.2014 o 9:26 pod hry
Tales from the Borderlands ponúkne hráčom iný pohľad na svet Borderlands

HRY > NOVINKY >

Udalosti v akčných FPS hrách sa dejú veľmi rýchlo, pričom si väčšina hráčov nestihne všimnúť množstvo detailov, ktoré autori do hry zapracovali. Autori herného spracovania komixovej verzie The Walking Dead, Telltale Games, označili touto nálepkou aj sériu Borderlands, ku ktorej momentálne vytvárajú adventúru Tales from the Borderlands.

Vývojári z Telltale Games sa tak po vzore ich predchádzajúcich hier zamerajú aj v Tales from the Borderlands na dôkladné rozprávanie príbehu. Podľa slov Kevina Brunera, prezidenta Telltale Games, Borderlands disponuje bohatým vesmírom, históriou s množstvom rozličných prostredí a postáv, no všetky tieto prvky je veľmi ľahké prehliadnuť. V ich hre však nebudeme vhodení do žiadnej chaotickej akcie, vďaka čomu budeme mať možnosť všetky tieto veci spoznať. Vývojári sa chcú omnoho viac zamerať na postavy, skupiny a komunikáciu s NPC, čím nám vo výsledku ponúknu celkom iný pohľad na svet Borderlands.

V Tales from the Borderlands sa dostaneme do role Rhys a Fiony, bývalých zamestnancov Hyperionu. Ako hovorí Kevin Bruner, vďaka rozprávaniu príbehu cez tieto dve postavy môže vývojársky tím začať hru z miesta, ktoré v FPS verzii nie je moc dobre vidieť: "V strieľačke z prvej osoby nesiete zodpovednosť za veľké množstvo chaosu. No aké by to bolo žiť v tomto svete, ak by to bola vaša realita? Ak by ste mali v niečom takom vyrastať? Aké by to bolo, keby ste namiesto lovca boli osoba, ktorá sa musí vysporiadať s takýmto svetom a dokázať sa cez neho dostať?"

Bruner nakoniec dodáva, že Tales from the Borderlands bude ukážkou toho, ako by vyzeral Borderlands, keby Gearbox hru spomalil. Tales from the Borderlands vyjde niekedy koncom tohto roka pre Windows, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360 a Xbox One.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19532)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk