Vývojári Shadowrun Returns hlásia návrat s hrou Shadowrun: Hong Kong

V novom Shadowrun sa pozrieme do futuristického Hong Kongu v roku 2056

pridal play3man 14.1.2015 o 14:48 pod hry
Vývojári Shadowrun Returns hlásia návrat s hrou Shadowrun: Hong Kong

HRY > NOVINKY >

Vývojári zo štúdia Harebrained Schemes sa po dvoch úspešných tituloch (Shadowrun Returns a Shadowrun: Dragonfall - Director’s Cut) hlásia opäť o slovo a oznamujú novú hru z tohto univerza - Shadowrun: Hong Kong. V novom Shadowrun sa pozrieme (ako už názov napovedá) do futuristického Hong Kongu a to presne do roku 2056. S hrou, pochopiteľne, prišli na Kickstarter, kde žiadajú 100 000 dolárov. Každopádne, kvôli veľkému záujmu sa tento cieľ podarilo dosiahnuť skutočne rýchlo, pričom suma stúpa svižným tempom aj naďalej.

Do Shadowrun: Hong Kong sa tak autori púšťajú po dvoch úspešných hrách, čo pochopiteľne vzbudilo veľkú pozornosť. Úspech nového Shadowrun však bude stavať na rovnakých základoch ako predošlé hry z tejto série. Shadowrun: Hong Kong totiž obsahuje všetky prvky, ktoré by ste od tejto hry, v podaní vývojárov z Harebrained Schemes, čakali: silný príbeh, množstvo nemorálnych rozhodnutí, skupina pamätných postáv s rozdielnymi osobnosťami, náročné takticko-ťahové súboje, robustný systém premeny postáv a prostredie, v ktorom sa cyberpunk stretne s mágiou.

Shadowrun: Hong Kong teda bude obsahovať celkom novú skupinu postáv, pričom táto skupina má pozostávať z troch osobností. Na zozname majú síce aj štvrtú postavu, no tá sa do hry dostane až po tom, čo sa podarí vybrať 200 000 amerických dolárov. Prvou postavou je Gobbet - ork(iňa), mestská šamanka a nasledovníčka potkanov. Ďalšou z postáv je Duncan Wu - bezpečnostný expert s rokmi skúseností. Na súboj proti nepriateľom používa svoje svaly a zbrane. Treťou postavou je Is0bel - trpaslík trénovaný do náročných bojov.

Ako už bolo spomenuté, základom pre Shadowrun: Hong Kong budú všetky vlastnosti zo Shadowrun Returns, ktoré navyše obohatili o nejaké hrateľnostné vylepšenia z Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut - vrátane možnosti uložiť si hru kdekoľvek. Hra bude navyše obsahovať mocný editor, kde si budete môcť vytvárať vaše vlastné príbehy a kampaň. Navyše, pre vytvorenie niečoho takého nebudete musieť mať ani žiadne skúsenosti s programovaním a podobne - všetko tak bude užívateľsky prívetivé.

Shadowrun: Hong Kong je vyvíjaný len pre PC - Windows, Mac a Linux. Vydanie je naplánované na polovicu roka 2015.





Vývojári Shadowrun Returns hlásia návrat s hrou Shadowrun: Hong Kong  Vývojári Shadowrun Returns hlásia návrat s hrou Shadowrun: Hong Kong
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Harebrained Schemes
Štýl: RPG
Dátum vydania: 20. august 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk