Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode

Režim bol dôležitou súčasťou RER a v pokračovaní dostane viac zbraní, 15 hrateľných postáv a okolo 200 misií.

pridal roberto 27.1.2015 o 14:44 pod hry
Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode

HRY > NOVINKY >

Do vydania prvej epizódy Resident Evil: Revelations 2 zostáva už iba necelý mesiac a Capcom sa rozhodol poodhaliť viac z návykového režimu Raid Mode obľúbeného v Resident Evil: Revelation.

Keď 25. februára vyjde prvá epizóda, bude obsahovať príbeh Claire a Barryho a tiež 54 Raid Mode misií rozdelených do troch úrovní náročnosti. Ďalšie epizódy budú pokračovať v príbehu a zároveň rozšíria výber Raid Mode misií. Konkrétne druhá a tretia epizóda dodajú po 36 a štvrtá epizóda až 68 misií. Celkovo si teda hráči môžu hrať okolo 200 misií. Počas vydávania epizód bude dostupná iba sólo hra a split-screen kooperácia, online multiplayer pribudne neskôr.

V Raid Mode sa môže objaviť až 15 hrateľných charakterov, ktoré budú tiež pribúdať spolu s epizódami. Výnimkami sú Hunk, ktorý sa objaví iba v Complete Season a na pevných diskoch a Weskera hráči nájdu iba na pevných diskoch. Obidvaja sa však neskôr objavia medzi spoplatneným DLC obsahom. Ďalšími potvrdenými charaktermi sú Moira a Gina a samozrejme aj Claire a Barry.

Hrať sa nebude iba na mapách z Resident Evil: Revelations 2, ale aj na mapách z RER1 a Resident Evil 6. Capcom tiež prisľúbil veľa nových zbraní s upraviteľnými časťami a štyrikrát viac schopností ako v prvom dieli, pričom výber aktívnych a pasívnych schopností ovplyvní hrateľnosť a spraví postavu výnimočnou. Inak povedané, s vašou Claire sa môže hrať trochu inak ako s kamarátovou Claire.

Hra vychádza epizodicky, ale dá sa kúpiť aj kompletná digitálna edícia a disková verzia.

Ak si budete RER 2 kupovať po epizódach, za každú zo štyroch epizód zaplatíte $5.99. V Európe vychádza všetkých päť verzií (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One a PC) prvej epizódy 25. februára a ďalšie Capcom sprístupní vždy v utorok.

Ak si kúpite digitálnu Complete Season, zaplatíte $24.99 a dostanete dve prídavné epizódy a Hunka.

Ak siahnete po pevnom nosiči, bude vás to stáť $39.99 a dostanete všetko s Complete Season plus 4 kostýmy, map pack Throwback do Raid Mode a Weskera.

Nič z tohto bonusového obsahu nie je “exkuzívne“ a bude sa dať digitálne dokúpiť. Sony počas vlaňajšej akcie PlayStation Experience oznámilo aj PS Vita verziu, tá bude ale zrejme meškať.





Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode  Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode  Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode
Resident Evil: Revelations 2 predvádza Raid Mode
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
PS Vita

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 25. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk