Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886

Na hernej výstave v Japonsku sa ukázala aj táto očakávaná PS4 exkluzivita

pridal play3man 1.2.2015 o 8:26 pod hry
Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886

HRY > NOVINKY >

Americké štúdio Ready at Dawn momentálne dokončuje ich očakávanú PS4 exkluzivitu The Order 1886, no popritom si našli nejaký ten čas a vycestovali do Japonska na Tokaigi Japan Game Party 2015, kde odprezentovali najnovšie zábery z hry. Štúdio Ready at Dawn pritom zažíva premiéru s vývojom svojej vlastnej AAA hry. Od svojho vzniku, v roku 2003, pracovali väčšinou na hrách pre PSP, konkrétne mali na starosti sériu God of War. V roku 2012 sa však pustili v zložení z bývalých vývojárov Naughty Dog a Blizzard na vlastný projekt pre next-gen konzolu, ktorým teda bol práve The Order 1886.

Do prostredia futuristického Londýna v 19. storočí sa budeme môcť pozrieť už 20. februára, kedy The Order 1886 celosvetovo vychádza. Autori však ešte pred vydaním prišli na už spomínanú akciu Tokaigi Japan Game Party 2015, kde hru ukázali na nových záberoch, ktoré doplnili o zopár nových informácií na oficiálnej stránke hry. Tie sa točia hlavne o takzvanej Čiernej vode, ktorá dokáže zahojiť všetky rany.

Dokázali sme to. Aj keď len tak tak, po neúmyselnom zapnutí elektrickej zbrane v Tesla laboratóriu. Môj pradedo hovoril vo svojom denníku o "Čiernej vode" - tekutine, ktorá vraj dokáže vyliečiť každú ranu a dokonca predĺžiť život. Kľúčom k silám tejto vody bola špeciálna ampulka. Stará ampulka, ktorú som našiel hneď vedľa denníka, zabalenú v olejovom plátne. 

Pod sídlom the Order, v hlbinách katakomb, bolo niečo čo vyzeralo ako masívna krypta. Blízko nej bola položená vyzdobená nádoba s trblietajúcou sa čiernou tekutinou. 

Pokúšal som sa pochopiť celý proces z tých kostrbatých poznámok v tom denníku a dúfal, že sa mi to podarí. Ampulku som ponoril do vody a ako som ju vytiahol, vyzerala ako nová - všetky ryhy a škrabance boli preč. Napil som sa a necítil som žiadnu chuť, vôbec nič. Moje pochybnosti začali rásť. Ako sme prešli ďalej do bezpečia, zastavil som sa - nedalo mi to. Vytiahol som z vrecka nožík a zaryl som si s ním hlboko do ruky. Krv tiekla voľne - no zdala sa tmavšia, tuhšia. Vzal som ampulku do ruky a naplnil ju krvou.

A teraz, bezpečne nad zemou, ampulka leží na stole predo mnou. Môže to byť naozaj pravda? Je možné, že to naozaj funguje? Z nejakého dôvodu cítim, že musí. Som ochotný položiť svoj život, aby som to dokázal.

Toto je ampulka, ktorú našiel Ian. Je stará. Naozaj stará. Nie som expert, ale stavil by som sa, že je stará aspoň 500 rokov. Prekvapivo vyzerá vo výbornom stave. Myslel som si, že Ian zošalel, keď ju naplnil stojatou vodou, napil sa z toho, potom sa porezal a nalial do nej svoju krv. Ale to ešte nebolo nič, to čo urobil potom, čo sme my urobili potom, to bolo niečo celkom iné. Niečo z toho si zoberiem zo sebou do hrobu, no stále sa neviem rozhodnúť či sa mám podeliť o to video alebo nie...

Podľa slov v poslednom odstavci by sme sa už čoskoro mohli dočkať nejakého nového videá, práve o tejto tajomnej Čiernej vode. Zatiaľ si však musíme vystačiť s niekoľkými sľubovanými zábermi, ktoré autori ukázali na spomínanej hernej akcii v Japonsku. Aj keď teda ide o tú istú úroveň, ktorú sme mohli vidieť na PlayStation Experience v decembri, je jasné, že ide o novší build. No a štyri obrázky pod novinkou ukazujú napodobeninu teslového laboratória.





Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886  Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886  Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886
Ďalšie informácie a gameplay zábery z The Order: 1886
Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCEE / Ready at Dawn
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk