Podľa autorov The Order: 1886 je internet novým miestom pre šikanu

Ready at Dawn, autori PS4 exkluzívnej filmovej akcie The Order: 1886, sa sťažujú, že internet je novým priestorom pre šikanu.

pridal matus_ace 19.2.2015 o 8:10 pod hry
Podľa autorov The Order: 1886 je internet novým miestom pre šikanu

HRY > NOVINKY >

PS4 exkluzívna filmová akcia The Order: 1886 vychádza zajtra, dnes o 14:01 nášho času padá informačné embargo, pozornosti má však viac, než by si jej autori želali. Ešte pred vydaním hru totiž sprevádza kontroverzia. Mnohým totiž pojem embargo nič nehovorí a tak sa na internete objavili už videá s kompletnou príbehovou kampaňou od začiatku do konca, ktoré naznačujú zopár vecí, ktoré niektorým hráčom môžu prekážať.

V prvom rade je to dĺžka, no hráčom sa nepáči ani prílišné množstvo prestrihových scén a taktiež nie veľmi populárne quick-time eventy. Na druhej strane barikády sú zas hráči, ktorí sa tešia na príbeh a jeho filmové poňatie a podobné výtky nevnímajú. A aj keď sa už autori zaprisahali, že podobné témy nebudú komentovať, game director Dana Jan k tomu predsa len pár slov upustil.

Myslí si totiž, že ich hra je extrémne založená na všetkom od príbehu po hrateľnosť. Často hovorí, že keď sa hráči to The Order: 1886 pustia, nasadnú na horskú dráhu so zákrutami a mnohými inými prvkami, pričom tam podľa neho nie je žiadna vata, ktorá by niektoré miesta len vypĺňala. Hra bola dizajnovaná tak, aby hráči v rukách s mnohými zbraňami čelili mnohým druhom nepriateľov a nemali pocit, že stále robia to isté.

Čo sa dĺžky týka, prirovnáva to k steaku a k situácii, keď si dáte síce len 200 gramový steak za 100$, no je to ten najlepší steak vo vašom živote, alebo dáte rovnakú cenu za all-you-can-eat a je to to najhoršie jedlo. Jedno z toho je jednoznačne lepšie a iné horšie, no ak chcete byť stále len plní, mali by ste jesť skôr tie zlé veci. Pre ich hru sa zamerali na dobrú dĺžku, no nebola to ich priorita. Navyše si o nej nemyslia, že by bola krátka.

Reakcie na dĺžku sú podľa neho len prejavom nenávistnej nátury internetu, ktorý sa stal novým priestorom pre realizáciu šikany. Hráči si vraj len hľadajú dôvody, pre ktoré by mohli hru zvoziť. Myslí si, že nakoniec budú hráči s hrou spokojní.





Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCEE / Ready at Dawn
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk