Posledné DLC Shadow of Mordor bude venované Celebrimborovi

The Bright Lord vezme hráčov na výlet do minulosti. Na vlastné oči uvidia Celebrimborovu výpravu proti samotnému Sauronovi a Temný pán Mordoru bude aj finálnym bossom.

pridal roberto 23.2.2015 o 9:16 pod hry
Posledné DLC Shadow of Mordor bude venované Celebrimborovi

HRY > NOVINKY >

Posledné DLC do jedného z najväčších prekvapení minulého roka, akčnej RPG Middle-earth: Shadow of Mordor, zavedie hráčov do minulosti a zmapuje konflikt medzi elfským kováčom Celebrimborom (v príbehu SoM duch pomáhajúci Talionovi) a Temným pánom Mordoru. Už počas Talionovho príbehu sme mali párkrát možnosť nahliadnuť do Celebrimborovej minulosti a fanúšikovia Stredozeme už predtým poznali jeho príbeh aspoň v hrubých bodoch. Elfský kováč s magickými schopnosťami (priamy potomok Fëanora) ukul 3 prstene pre elfov, 7 pre trpaslíkov a 9 pre ľudí. Urobil to však s pomocou Saurona, ktorý tajne vyrobil aj Jeden vládnuci ostatným.

Autori The Bright Lord však pre hráčov SoM pripravili upravenú verziu tohto príbehu. Celebrimbor, spútaný silou Sauronovej vôle ukuje Jeden, ale krátko na to sa mu podarí spod Sauronovho vplyvu vymaniť. Vznešení elf sa teda rozhodol využiť vlastné sily a sformoval vlastnú orkskú armádu. DLC bude o konflikte medzi dvoma pánmi najmocnejšieho prsteňa a súboji Bright Lord vs Dark Lord. V čase Talionovho dobrodružstva sa orkovia práve vrátili do Mordoru a dezorientovane pobehovali hore-dole, pokým Celebrimborov príbeh má ukázať Mordor v plnej sile a v Udune to teda bude tentokrát vyzerať trochu inak.

Posledné DLC Shadow of Mordor bude venované Celebrimborovi

Monolith Productions zmení vyváženie Nemesis systému. Cieľom je pripraviť náročnejší endgame s lepšie vyzbrojenými orkami s lepšie rozloženými silnými a slabými stránkami. Boje budú väčšie, orkovia budú útočiť vo veľkých húfoch. Pod pevným Sauronovým vedením sú navyše orkovia oveľa disciplinovanejší a odmietajú zradiť svojich súkmeňovcov. Pri tomto systéme by bolo naozaj ťažké poraziť orkských vodcov s levelom 25 a vernou ochrankou, ale Celebrimbor nosiaci Prsteň príde s vlastnými fintami. Monolith pre neho pripravil vlastný set bojových animácií, bude rýchlejší, obratnejší a mocnejší než Talion, ako sa koniec koncov na vznešeného elfského bojovníka patrí.

Medzi obľúbené schopnosti bude iste patriť “dominancia“ s plošným efektom. Celerimbor nemá schopnosti rangera, ale môže si zbrane vylepšiť runami úrovne 30 a liečiť sa bude vysávaním energie zo svojich orkských posluhovačov. Vyškrtnuté bolo spomalenie času pri mierení lukom a šípom, boj s nimi bude akčnejší. A veľkolepý finálny boss-fight? Predsa súboj Celebrimbora so samotným Sauronom.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk