World of Warcraft začne vymieňať goldy za herný čas

Hráči s postavami schopnými každý mesiac zarobiť veľa zlata budú môcť hrať zadarmo, ak si iní hráči to zlato kúpia za reálne peniaze.

pridal roberto 3.3.2015 o 11:01 pod hry
World of Warcraft začne vymieňať goldy za herný čas

HRY > NOVINKY >

World of Warcraft predstavil systém žetónov vymeniteľných za hernú menu aj skutočné peniaze. Žetóny budú slúžiť ako platidlo použiteľné k obchodovaniu medzi dvoma typmi hráčov. Jedným typom hráča je vlastník postavy schopnej zarobiť viac "goldov" než dokáže efektívne využiť a rád by sa aspoň príležitostne zbavil povinného mesačného poplatku. Na opačnej strane musí stáť hráč, ktorý Goldy naopak potrebuje a nemá čas si ich "nafarmiť" priamo v hre. Prvý typ ľudí si doteraz dával "prestávky" v hraní a do WoWka sa vracal vždy až s novým datadiskom. Druhý typ ľudí sa zasa neraz uchyľoval k vyhľadávaniu nelegálnych prikupníkov. Nová burza by mala uspokojiť oba typy hráčov.

Celá transakcia teda začína tým, že hráč vloží svoje goldy na špeciálnu "burzu". Niekto iný si v in-game obchode nakúpi žetóny (za reálne peniaze) a žetóny následne vymení za tieto goldy. Ten, kto vložil reálne peniaze teda už má hernú menu, no a ten kto mal goldy má teraz žetóny vymeniteľné za 30 dňové predplatné.

World of Warcraft začne vymieňať goldy za herný čas

Blizzard bude ceny regulovať na základe ponuky a dopytu, upresnenie príde neskôr. Žetóny dostanú po zakúpení status "soulbound", už sa s nimi teda nebude dať ďalej obchodovať, nebudú sa dať omylom zahodiť a budú mať neobmedzenú dobu platnosti. Pravidlá obchodovania budú prísne a vložené goldy sa už nebudú dať z burzy stiahnuť ani sa nebude dať požadovať ich vrátenie. Tiež nie je v pláne umožniť hráčom vkladať ich do úschovne. Každý región (Amerika vrátane ANZ, Európa, Taiwan, Kórea a Čína) dostanú vlastné burzy. Nejde o úplne nový nápad, podobný systém využíva napríklad EVE Online.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk