Týždenník - ohlásilo sa Halo Online, pripomenulo sa GTA V a Witcher III

Marec je na kvalitné hry skutočne plodný a jar v nich bude pokračovať

pridal saver 29.3.2015 o 22:32 pod hry
Týždenník - ohlásilo sa Halo Online, pripomenulo sa GTA V a Witcher III

HRY > NOVINKY >

Marec je na kvalitné hry skutočne plodný a jar v nich bude pokračovať  Konkrétne z vysokohodnotených hier sme tu mali dojímavú skákačku Ori and the Blind Forest na Xbox One a PC, na PS4 prišla kvalitná akčná RPG Bloodborne a na PC kickstarterovská izometrcká RPG Pillars of Eternity.  Všetko je to ešte len predjedlo pred pretlakom hlavnej várky titulov, ktoré ešte len prichádzajú a to GTA V pre PC, Project Cars, Mortal Kombat X, Wolfenstein: The Old Blood a samozrejme Witcher 3. A to je ešte len jar...

Mimo toho bol ohlásený Halo Online, PC verzia Halo vo free 2 play štýle. Teda čakajte prakticky Halo multiplayer upravený na PC, s masívnou customizáciou, unlockami, s klasickými Halo mapami, ale aj novými prostrediami. Celé to funguje na upravenom Halo 3 engine a je od ruského Saber Interactive, ktoré pracovalo na Halo 1 a Halo 2 portoch. Skúsenosti majú a uvidíme, ako sa trafia do free 2 play požiadaviek hráčov. Špeciálne ruských hráčov, keďže hra je určená práve pre tento trh. Ak bude úspešná, dostane sa aj na západ, aj keď tu sú už hráči viac sústredení na klasické plné tituly a príjmu len niektoré free 2 playovky.

Veľké pretlaky začína mať aj Witcher 3, ktorému autori dávkujú každý deň aspoň jeden obrázok (tu, tu), k tomu sa objavila aj mapa, alebo časť mapy z prostredia hry a dozvedeli sme sa aj to, že Zaklínačovi bude počas hry rásť brada. Mimo toho nové PC obrázky dostalo aj GTA V, ktoré sa znovu ukázalo v 4K a samozrejme prišli hneď aj porovnania. Update dostal aj Half Iife 2, aj keď len neoficiálny, ale mierne vylepšujúci grafiku a fixujúci niektoré chyby. Prvé obrázky dostala aj tohtoročná F1 2015, ktorá sa už vykašle na oldgen platformy.  Spustený bol aj moderný pohľad na Asteroids od Atari v titule Asteroid Outpost, ako aj superhrdinská MOBA Infinite Crisis. Nakoniec svoje prsia pod svojim roztrhatelným oblečením z nového DLC balíku vytasili slečny z Dead or Alive 5,

Z nových hier vyšla aj Forza Horizon 2 Fast and Furious, samostaná expanzia, ktorú si môžete siahnuť na Xbox 360 a Xbox One zadarmo. Vychutnáte si v nej exotické prostredie okolo mesta Nice počas dvadsiatky misií, v ktorých musíte získať 10 áut s témou filmovej série. Možno nie sú až tak akčné ako film, ale ponúkajú pár hodín zábavy a hlavne zadarmo.

Z recenzií sme sa pozreli na veľmi dobre odladenú PC verziu Assassins Creed Rogue, pri ktorej si zrejme dal Ubisoft nečakaný záväzok na prinášanie dokončených a odladených hier na PC. Doplnili sme to recenzio na Anoxemiu, pozreli sme sa aj na République Remastered, stratégiu Etherium, Dragonball Xenoverse, malú arkádovku Olli Olli 2 a z hardvéru sme si priblížili veľmi pekné myši od Logitechu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20188)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk