FLY II

FLY II

Dojmy

Trochu som si zahral práve vyjdený realistický simulátor lietadiel Fly II, a musím povedať, pilotovať lietadlo nie je žiadna sranda. Fly II je v podstate kópia veľmi úspešného Microsft Flight Simulátora, len s inými lietadlami, lokáciami a zložitejším ovládaním.  Vo Fly II máte na výber niekoľko lietadiel a jednu helikotéru, ktoré majú dokonale reálne ovládanie, prístrojové dosky a aj celkový design. Budete s nimi lietať cez deň, v noci, za ďažďa, aj v snehovej búrke. A samozrejem na rôznych lokáciách ktoré si postupne budete môcť sťahovať z internetu.

Oproti Flight Simulatoru sa to liší asi iba možnosťou dobrodružné lety, ktoré sú veľmi rozmanité a na celej hre asi najzaujimavejšie. Okrem nich máte ešte voľbu Quick Flight ako rýchly let kde si len vyberiete letisko a lietadlo a idete na vec... Len možno budete mať taký maličký problém s vzlietaním, ale do polhodiny na to určite prídete :)

Grafika v hre je pekná, a ak vzlietnete uvidíte peknú satelitom scannovanú krajinu... ale samozrejme nie každý uvidí takú peknú krajinu, na maximálne detaily totiž potrebujete aspon 64mb pamäte na grafickej karte, na stredné 32 a na minimálne 16mb. Takže sa väčšina z vás bude musieť spokojiť s polovičnými detailmi. Ale aj tie su pekné a ak si dáte ešte rozlíšenie 1024x768 čaká vás realistický pôžitok z letu... a najlepšie na tom je že sa ani nezabijete, ak niečo zbabrete :) (prinajhoršom nabúrate nosom do monitoru)

Celkovo som však od grafiky čakal viac, napríklad taký paríž je len textúrová bitmapa rozložená na rovnej ploche, plus 5-6 budov v strede nej... no nič moc. Ale po stránke reality a ovládania je to asi dokonalé, aj keď v simulácií nemáte žiadny pocit preťaženia nič vám tam nebliká nezahlieva sa vám pre očami, keď padáte 400 km/h na tvrdú zem, ako napr. v nedávno vyjdenom bojovom simulátore Eurofighter Typhoon .

Nie je to zlá hra, a pilotov asi poteší ale normálnym hráčom nemá čo povedať. Kto hrávate Flight Simulator, radšej zatial ostante pri ňom a uvidíme čo nám prinesie jeho nová verzia, ktorá vyjde čoskoro.

Fly II
Fly II
Fly II


Fly II
Fly II
Fly II


Fly II
Fly II
Fly II



napísal saver 15.5.2001
Páči sa mi!
FLY II


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18487)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk