IL-2 STURMOVIK

IL-2 STURMOVIK

Dojmy

No konečne tu máme niečo pre fanúšikov reálnych leteckých simulácií. Je tu IL2 Sturmovik, hra, ktorá vás zavedie do leteckých bojov medzi Ruskom a Nemeckom počas druhej svetovej vojny.

V hre si môžete zahrať za dve spomínané strany a to na niekoľkých typoch lietadiel za každú stranu. Za Rusov to je napr. IL2, Mig3, P39 Aircobra, LA7, za Nemcov zase Messerschmitt BF Emil alebo Jabo a FW 189, 190, zo všetkých lietadiel je po niekoľko typov a to od rokov 1940 do roku 1943.  S týmito lietadlami sa potom prejdete množstvo misií, a keď vám to bude málo môžete si dokonca navrhnúť aj vlastné misie. Zvyčajne v nich ide o eskortovanie, zničenie niekoho, prezretie a vyčistenie oblasti, zbombardovanie niečoho, zničenie budov atď... Na začiatku misií ste položený niekde na letisku a musíte vzlietnuť, a potom sa dopraviť na miesta podľa popisu misie.  Ak sa vám ich nechce hľadať a letieť také diaľky stačí si zapnúť autopilota zväčšiť rýchlosť času a ono vás to už dovezie kam treba. Potom len v akčných situáciách vypnete autopilota a trochu si zastrieľate. Ešte vás upozorním že väčšinou nelietate sám a máte pri sebe celú jednotku takže ak ide nepriateľ máte sa na koho spoľahnúť, takisto môžete trochu spomaliť a nechať vašich priateľov nech si s nepriateľmi poradia sami, ale ak ste hrdina pridáte a vrhnete sa kamikazde štýlom medzi nich a dúfate že to prežijete. Celkom pekné síce v bojoch trochu ťažké ovládanie a zameriavanie, ale ak vás to baví naučíte sa a zvyknete si. Viac ako ovládanie ma trápil stav mojej munície ktorej býva extrémne málo a treba ňou veľmi šetriť. Uvedomte si ešte že je druhá svetová, žiadne digitálne scannery, zameriavania, automatické rakety, len guľomet a pár rozbuškových rakiet.

Grafika v hre je pekná, super prostredie, obláčiky, slniečko, a aj kvalitná textúra zeme. Síce na zemi nečakajte veľa detailov, sú tam veľké lesy, cestičky, prepracované letiská a niektoré komplexy na ktoré budete útočiť. Síce mestá sú len textúra na mape, z vrchu vyzerá dosť reálne. A čo sa týka lietadiel tie sú prepracované úplne do detailov, vidíte pilotov v kokpitoch, zbrane, raketky, a aj diery po guľkách.

Čo sa týka pohľadov, okrem kokpitu si môžete zapnúť pohľady aj z vonku cez niekoľko automatických kamier, alebo si myšou zvoliť pozíciu kamery kde chcete.

Hra obsahuje aj multiplayer kde si môžete zahrať cez lan alebo internet a to jednoduché teamové boje alebo spĺňanie celých misií kooperatívne ako letka.

Celkovo je IL-2 niečo čo určite pilotom doteraz chýbalo, síce má hra svoje chyby a nedostatky hlavne po hernej stránke, ale realita a prepracovanie prostredí je úplne super. No to je všetko čo ja ako lietadlový laik môžem o tejto záležitosti napísať... ak sa chcete pozrieť na to bližšie zahrajte si demo.

IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik


IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik


IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik
IL-2 Sturmovik



napísal saver 27.11.2001
Páči sa mi!
IL-2 STURMOVIK


IL-2 Sturmovik

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20256)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk