MASTERS RALLYE

MASTERS RALLYE

7.0

Dojmy

Master Rallye priemerná racingovka je tu, no táto trochu so šedého priemeru vyskakuje, a približuje sa takým veciam ako Rally Trophy, alebo 4x4 evolution. Hra sa skladá z niekoľkých menších závodov, ktoré musíte vyhrať, aby ste sa nakoniec prepracovali k skutočnej Master Rally. To je reálna menej známa rally, ktorá sa tiahne krížom cez Európu až do Ázie. Z podobných rally poznáte asi Paris Dakar na ktorú už tiež vyšla herná konverzia, len to je trochu viac orientované na juh a na prieskové pláne Afriky.

Čo sa týka hry zajazdíte si cez krajiny ako Francúzsko, Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Rusko, Turecko, Španielsko a Portugalsko. Celkovo to však bude 42 lokácií rozlohe okolo 400 km štorcových, ktoré zahrňujú skoro všetky možné počasia, a štýly prostredí, takže sa z jednotvárneho prostredia neunudíte. Cestou prejdete dedinky, púšte, vodopády, gigantické priepasti, továrne, mestá a všetko možné. Vaša trať nie je obmedzená a preto si to kedy tedy môžete reznúť krížom cez rieku, alebo cez nejaký kopec a predbehnúť tak protivníkov. Jediné na čo musíte dbať sú dva-tri checkpointy na každej trati. A verte mi budete musieť využívať každej čo i len minimálnej skratky, lebo súperi sú tvrdý a len tak vás pred seba nepustia. No doporučujem držať sa blízko cesty, lebo už tú ťažko vidíte a nie to ešte, aby ste niekam odbehli, potom ju už asi ani nenájdete. Mimochodom vaše auto je dosť terénne a poradí si s kadečím, ale doporučujem sa s ním veľmi nekotúľať a ani neskákať do prázdna, auto nie je to nezmar a postupne sa vám krčia a opadávajú plechy a kadečo sa vám tam kazí a spomaľuje. Nemyslím, že by sa dalo auto rozbiť tak aby sa rozpadlo celé auto, ale už tie poobtŕhané plechy potešia, pretože ak ste hrali 4x4 evolution, tam ste sa za celú jazdu ani neškrabli a to ste mohli spraviť aj dva lopingy cez strechu :)

Grafika v hre je na úrovni aj keď textúry povrchu sú trochu jednotvárne a rozmazané, ale to sa v rýchlosti stratí. Myslím že hra bola myslená hlavne na PS2, takže sa to dá čakať pretože rátajú s TV rozlíšením a tam všetko vyzerá v pohode. Čo sa týka grafiky áut je tiež v ok a poteší aj ich už spomínaná dezolácia počas závodov. Trochu ma zarazilo len minimálne nastavovanie áut, jediné čo nastavíte je pomer medzi predným a zadným pohonom, čo aj tak nikdy nenastavujem tak je to v podstate jedno. Engine je celkom rýchly s niekoľkými efektmi ako para, dym, prach za autom a hlavne je zameraný na zobrazovanie rozsiahlych oblastí takže sa môže zdať trochu kockatý a hranatý. Ale to nie je nejaké veľké mínus.

Teda celé je to niečo ako kombinácia 4x4 evolution s Rally Trophy, kde sa spája off road racing s rally štýlom hry. Ak by som to mal zhrnúť, je to dobrá vec, síce menej kvalitná ako konkurencia ale ak vás chytí už vás nepustí. A keď si už prejdete všetky trate môžete si zahrať proti 3 priateľom cez LAN, alebo Internet.

Ak si chcete pozrieť celú trať Rally Masters kuknite sem:
http://www.rally.ru/MR2001/Map/mapbe.shtml

Masters Rallye
Masters Rallye
Masters Rallye

Masters Rallye
Masters Rallye
Masters Rallye

Masters Rallye
Masters Rallye
Masters Rallye


napísal saver 19.12.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
7.0
Ohodnotiť
MASTERS RALLYE


Masters Rallye

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk