CRAZY MINIGOLF

CRAZY MINIGOLF

7.0

Dojmy

Crazy Minigolf je najnovší PC minigolf a musím povedať vyzerá fakt veľmi zaujímavo, nebudete tu hrať na klasických ihriskách, ale na rôznych miestach ako pirátska loď, divoký západ, cintorín, zámok.

Veľa sa o minigolfe nedá písať, a je to len udieranie do loptičky a snaženie sa ju trafiť do jamky na čo najmenej pokusov. Pričom tu na rozdiel od normálneho golfu hráte, len jednou palicou a jedinou vašou úlohou je nastaviť smer a silu a potom streliť. To je všetko. Zvyčajne sa minigolf hrá na krátke vzdialenosti, tak do 2-3 metrov cez rôzne umelé kopčeky, zátačky, oblúčiky, diery atď... V Crazy minigolfe si však budete môcť vyskúšať niečo iné, rôzne šialené, niekedy rozsiahle, jamky nachádzajúce sa na pestrých prostrediach. To aby ste si pri nudnom strieľaní trochu užili prostredia. Budete hrať na pirátskych lodiach, jaskyniach, rančoch na divokom západe, hradoch, záhradách, cintoríne atď... celkovo sú tu 4 prostredia piráti, divoký západ, zámok, cintorín, ktoré si postupne odomykáte ak prejdete predošlú hru v počte úderov menšom ako pár. Ale poviem vám je to veľmi obtiažne a len zo šťastím strelíte jamku na par, zvyčajne vám to vyjde par+2 a práve preto sa hra stáva skoro nehrateľná a preto väčšina ľudí neuvidí ďalšie prostredia. Jediné čo si hneď na začiatku budete môcť zahrať sú oblasti Piráti a v tréningu Divoký západ.

Grafika je 3d a je veľmi pekná a prepracovaná, engine je rýchly a ovládanie jednoduché. Ale nemôžete hýbať kamerou a to vám môže spôsobovať problémy. Napríklad sa vám môže stať, že nevidíte kam strieľate pretože vám loptička zastala pod nejakou tabuľou, ktorá vám zakrýva výhľad. Podobný problém vám vznikne aj pri rozsiahlych jamkách kde nevidíte kde sa jamka nachádza.

K ovládaniu by som dodal len to, že je veľmi jednoduché a nemá žiadne presnejšie nastavenia, niekedy ani neviete akým smerom loptička vystrelí pretože neexistuje žiadna smerová čiara ani pomôcka na to, aby ste videli kam vystrelíte. Preto o jamke na par môžete len snívať.

Celkovo by som tento golf hodnotil pozitívne, len škoda že to prehnali s tou obtiažnosťou. Keby tam boli nejaké pomôcky pri streľbe, alebo pohľad z hora, potešilo by.

Crazy Minigolf
Crazy Minigolf
Crazy Minigolf

Crazy Minigolf
Crazy Minigolf
Crazy Minigolf

Crazy Minigolf
Crazy Minigolf
Crazy Minigolf


napísal saver 1.1.2002
Páči sa mi!
7.0
Používatelia
8.6
CRAZY MINIGOLF


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19853)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk