GUILTY GEAR X

GUILTY GEAR X

Dojmy

Je krutou pravdou že z PC sa nám bojovky typu Mortal kombat skoro úplne vytratili a keď niečo príde je to dosť o ničom. alebo je zle spravená konverzia z konzoly. Podobnou záležitosťou je aj Guilty Gear X ktorá už na konzolách mala najlepšie dni za sebou a práve sa nám dostala na PC.

Guilty Gear X je viac menej zastaralá, ale celkom pekne vyzerajúca bojovka. Teda nečakajte žiadne 3D prostredia, žiadne inovatívne prvky, uvidíte iba peknú kreslenú grafiku, slušné ovládanie, a pekné efekty. Hra obsahuje 14 postáv s rôznymi netradičnými zbraňami a množstvo rôznych prostredí od klasických bežných mestských oblastí až po netradičné arény napríklad na krídle letiaceho lietadla. Samozrejme podobne ako všetky bojovky aj tu má každá postava niekoľko rôznych kombo útokov, ktoré spustíte po zložitých kombináciách kláves. 

V hre si môžete vybrať, niekoľko typov hry od arkádového módu, kde sa dostavíte na turnaj a bude len na vás či dokážete vyhrať na Gearmi. Ďalej je tu tréning, multiplayer jeden na jedného, a survival mód v ktorom si vyskúšate ako dlho vydržíte vzdorovať nepriateľom. Zo začiatku nie sú   nepriatelia veľmi silní a rýchli, ale ako sa budete prepracovávať ďalej, budete sa musieť naučiť všetky kombá a všetky možné kombinácie 4 klaves, ktoré budete okrem šípiek používať.

Grafika v hre nie je 3D, ale zato je kvalitne nakreslená a tým aj v podstate rýchla takže na vám na hru netreba nič viac ako 300mhz procesor bez nejakej super špeciál 3D karty. Efekty, pohyby aj animácie prostredia sú kvalitné a jemne prekreslené a hre dodávajú nádych akčnosti.

Celkvo hra nedosahuje kvalít dnešných top bojoviek ako Dead of Alive, alebo Virtua Fighter. Hra bola možno pred rokom a pol dobrá na Dreamcaste, ale dnes je už by sme na PC chceli niečo kvalitnejšie. Takže doporučujem zahrať si demo a potom uvidíte či sa vám bude páčiť. V každom prípade je lepšia ako posledný 3D Motral kombat ktorý bol fakt hrozný, tu sa aj trochu zabavíte a budete sa snažiť poraziť všetkých, aby ste uvideli vášho finálneho nepriateľa a zachránili ľudstvo.

Guilty Gear X
Guilty Gear X
Guilty Gear X


Guilty Gear X
Guilty Gear X
Guilty Gear X


Guilty Gear X
Guilty Gear X
Guilty Gear X



napísal saver 6.1.2002
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
GUILTY GEAR X


Guilty Gear X

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (6)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20990)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk