GHOST RECON: ISLAND THUNDER

GHOST RECON: ISLAND THUNDER

Dojmy

Máme tu ďalší addon na kvalitnú taktickú akciu Ghost Recon od Redstormu. Tentoraz sa dostaneme na Kubu do blízkej budúcnosti, kedy je Castro mŕtvy a jeho demokratického nástupcu chcú zastaviť za každú cenu.

Addon Island Thunder prináša znovu väčší update na multiplayer (5 máp, 12 zbraní, 2 módy) a plnú single playerovú kampaň z 8 misiami. Hneď na začiatku uvidíte, že misie sa trochu pritvrdili a už aj na najľahšej obtiažnosti sa tu máte čo obracať. Z púštneho prostredia minulého addonu Desert Siege sa teraz dostanete do tropických zahmlených lesov Kuby, kde budete postupne likvidovať prívržencov starého Castrovho režimu a drogových barónov a zabraňovať im prevziať znovu kontrolu nad krajinou.  Vzhľadom na to, že je počet vašich vojakov na ostrove obmedzený, vo väčšine misií budete mať jednu zo základných úloh neprísť o žiadneho vojaka, takže sa budete musieť dobre obracať a kontrolovať si každého člena jednotlivých teamov. A nebude to ľahké, nepriatelia si na vás pekne čakajú za kríkmi, stromami a každými dverami a netúžia po ničom inom, len zastreliť každého, kto sa im objaví v zornom poli. A to ešte nehovorím o tom že nepriatelia strieľajú veľmi presne a aj s veľkej diaľky vás jednou ranou môžu zabiť.

Misií v kampani je celkovo 8 a prejdete v nich rôzne misie od likvidácie drogových fariem, cez obsadenie letiska, oslobodenie svojich ľudí, ochranu volebných miestností až po plážový útok kde sa asi Kubánska vrchnosť chodí opekať na slniečku obklopená guľometmi a delami. Už som spomínal že to nie je výrazne ťažšie ako predošlý addon kde ste misiu prechádzali 15-30 minút, tu vám to zabere aspoň hodinu ak nie viac.

Čo sa týka enginu, nie je v ňom veľa vylepšení a vidieť že autori viac pracovali na mapách a prostredí. Ale aj na prostredí uvidíte že engine už je trochu zastaralý a všetko okolo vás je až moc hranaté. No počas hry vám to ani nevadí. Engine je veľmi dobre navrhnutý pre taktické záležitosti a dokazuje to aj to že toto je už druhý addon na Ghost Recon a okrem neho bol trochu modifikovaný engine použitý aj v Sum of all Fears. A vzhľadom na menej polygónov prostredia engine zvláda rozsiahle vonkajšie prostredia aj na pomalších kartách.

Čo sa týka multiplayeru, pribudne tam pekných 5 zalesnených máp, 12 nových zbraní a dva módy Defend - musíte obraňovať vyznačené miesta svetlicami a Cat and Mouse - tu je jeden hráč určený ako myš a jeho úlohou je skrývať sa a utekať pred ostatnými, jeho polohy však všetci vidia takže je to ešte ťažšie.

Celkovo pekný addon, ktorý by ste si fanúšikovia Ghost Reconu nemali nechať ujsť. Aj keď vás možno bude trochu stresovať výrazne vyššia náročnosť, ale akonáhle si každú misiu dokonale okukáte a budete ukladať pozíciu po každom zabitom nepriateľovi, určite to nebude problém prejsť :).  Uvidíme či sa ešte nejakého addonu dočkáme, pretože Ubisoft pomaly prechádza na Unreal engine na ktorom bude bežať ako nový Rainbow Six tak aj Spliter Cell. Teda by niečo robili tak pravdepodobne spravia rovno druhé pokračovanie na novom engine. 

Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder


Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder


Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder
Ghost Recon: Island Thunder

  


napísal saver 3.10.2002
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
GHOST RECON: ISLAND THUNDER


Ghost Recon: Island Thunder
PC

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Acer predator helios 16 neo (8)
Čaute. Chcem sa opýtať na váš názor, na tento hern...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20583)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk