VEGAS GAMES MIDNIGHT MADNESS SLOTS

VEGAS GAMES MIDNIGHT MADNESS SLOTS

6.0

Recenzia na PC verziu

Las Vegas mesto známe hlavne množstvom kasín, kde sa schádzajú všetci boháči aby svoje „krvopotne“ zarobené doláre nahádzali do najrôznejších výherných strojov. Vegas Games je kasíno, kde si môžete vybrať akým spôsobom svoje peniaze prehráte (poprípade vyhráte). Pre menej uvedomelých by som mal podotknúť, že na to aby ste si zahrali Vegas Games nemusíte bežať do banky a zameniť si svoje peniaze na doláre, pretože neviem z akých príčin hra neberie žiadne mince a ani bankovky a z tých istých príčin ich v prípade výhry ani nevypláca, čo je podľa mňa najväčšie mínus celej hry :-).    

Prvá hra, ktorú vám Vegas ponúka je Jacks or Better, čo znamená, minimálna výhra je už za dve J-čka(dolníkov) a viac, teda Q-čka, K-čka, A-čka. Jacks or Better je v podstate klasický poker na automate. Minimálny vklad je 25 centov a maximálny 10 dolárov. Výhry sa rozdeľujú podľa toho, koľko mincí hodíte. Minimálne môžete jednu a maximálne päť. Samozrejme najvyššie výhry sú v tom prípade, keď hodíte 5 mincí. Ak sa vám podarí získať Royal Flush (teda veľkú čistú postupku – v rovnakej farbe A K Q J 10) získate Jackpot, ktorý závisí od toho, či hráte 25 centovú, 1 dolárovú, 5 dolárovú, alebo 10 dolárovú hru. Hra obsahuje aj Double Down, čo vám v prípade, že nájdete vyššiu kartu, ako je karta prvá zdvojnásobí výhru.

2.) Tens or Better – podľa názvu je teda jasné, že výhra je už aj za dvojicu 10- tok a vyššie. Podstata je ta istá ako u Jacks or Better len s tou chybou, že v hre sa nenachádza Double Down.

3.) Jokers Wild – Takisto klasický poker, s tým rozdielom, že v hre sa nachádzajú aj dva žolíky. Princíp je úplne ten istý ako u Jack or Better, až na to, že najnižšia výhra je za tri rovnaké karty. Jackpot získate za Royal Flush(Natural), čo znamená, že bez žolíka. V tejto hre sa Double Down nachádza.

4.)High Roller – výhra nastáva už pri dvojici J-čiek. Jediný rozdiel je v tom, že minimálny vklad je 1 dolár a maximálny 25 dolárov. Chýba tu Double Down.

5.)Deuces Wild – hra je veľmi podobná Jokers Wild, pretože na miesto žolíka sú v hre 2-ky. Jediný rozdiel od Jokers Wild je v tom, že tu chýba Double Down.

6.)Video Keno – konečne sme sa od Pokrov dostali k ďalšej hre a to je Keno. Na výber máte čísla od 1 do 80. Vy si môžete vybrať minimálne jedno číslo a maximálne pätnásť. Podľa toho koľko si ich vyberiete máte vypísané násobky vášho vkladu. Počítač žrebuje 20 čísel a ak sa vám podarí trafiť 15 čísel získavate 125 000 násobok vášho vkladu.

7.)Easy Moeny – je hra s tromi bubnami na ktorých sú rôzne obrázky, ktoré znázorňujú výhry. Minimálny vklad je 1 dolár a maximálny 25 dolárov. Ak sa zoradia tri rovnaké obrázky do vodorovnej osi vyhrávate. Vodorovné osi sú tri, takže aj keď výhra nie je v strednej môže byť vo vrchnej alebo spodnej. Ak takto získate tri obrázky Winner získate Jackpot .

8.)Buffet – je to takisto hra s tromi bubnami, na obrázkoch sú však rôzne druhy ovocia ako ananás, pomaranč atď. Rozdiel je v tom, že výhra môže byť aj vtedy keď sú tri rovnaké symboly usporiadané do uhlopriečky. Samozrejme sa tu nachádzajú aj tri vodorovné osi.

9.)Ancient Treasures – je to hra so štyrmi bubnami. Medzi symbolmi je aj žolík avšak výhra je len vtedy, keď sú symboly usporiadané do vodorovnej strednej osi.

10.)Beyond the Stars – je vlastne to isté ako buffet s jediným rozdielom, že výhra nastáva len v zoradení rovnakých symbolov do vodorovnej strednej osi.

11.)Love 2 Win – je hra so štyrmi bubnami a tromi vodorovnými osami.

Ako vidíte väčšina týchto hier je na jedno kopyto a nejaký originálny nápad by určite nezaškodil. Nechcem nejako kafrať do roboty iným, ale myslím si, že vydať takúto hru je dosť frajerina, aj keď na druhú stranu urobiť jeden systém a potom poprehadzovať obrázky a urobiť z toho 5 akože rôznych hier tiež nie je zlé :-). Nechcem hovoriť len zle o tejto hre, pretože ma celkom chytila, a keď si chcete zahrať automat na počítači tak naozaj nič lepšie nenájdete takže v svojom obore je to najlepšia hra. Celkovo medzi všetkými hrami je to o dosť horšie.





napísal keith 5.8.2000
Páči sa mi!
6.0
Používatelia
5.0
VEGAS GAMES MIDNIGHT MADNESS SLOTS


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (9)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21055)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk