Týždenník - Týždeň s ComicConom

Uplynulý týždeň nám pekne oživil Comic Con s množstvom noviniek ako herných, tak aj v oblasti TV a filmov.

pridal saver 12.7.2015 o 22:21 pod hry
Týždenník - Týždeň s ComicConom

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nám pekne oživil Comic Con s množstvom noviniek ako herných, tak aj v oblasti TV a filmov. Z hier napríklad Ubisoft predstavil hercov hlavných postáv v Assassins Creed Syndicate, pridal aj pár záberov z hry, Activision predstavil Zombies mód v Call of Duty: Black Ops 3. Microsoft  sa rozhovoril o Gears of War Ultimate Edition, z ktorého ukázal nové prepracované prestrihové scény a dodal, že PC verzia nebude portom a bude plne pripravená na 4K rozlíšenie.

Z ďalších noviniek sa ukázal Warcraft film, aj keď len na plagátoch, ktoré ukazujú dve hlavné postavy, ktorých príbehy budeme sledovať. Warner k tomu rovno na Comic Cone vypustil hru Man from then UNCLE, k rovnomennému špionážnemu filmu. Najväčšou hviezdou však bol trailer na Batman vs Superman. Možno by boli aj ďalšie, ale firmy zatiaľ nezverejnili trailer na Warcraft, ani na Suicide Squad.

Z iných noviniek mimo Comic Conu nám Ubisoft povedal, ako je to s cenou digitálnych hier na konzolách a nepovedal nič nové, prakticky vieme, že na konzolách chcú tlačiť retail verzie. K tomu nám CD Projekt povedal niečo o expanziách pre Zaklínača 3, ktoré vraj budú rovnako rozsiahle ako celý Witcher 2 a nové rozšírenie dostalo aj GTA V. Bethseda povedala pár noviniek k Doomovi a vraj bude oveľa rozmanitejší ako Doom 3, kde sme sa prakticky pohybovali len po chodbách. Mojang pre zmenu viac povedal k Minecraftu a jeho aktualizáciám pre pôvodnú hru a aj pre mobilnú verziu. K tomu hráči už testujú Project Cars 2 a ukazujú Rallycross prídavok.

   

Autori Total Waru sa rozhovorili o ich prvej fantasy verzii série a to s Warhammer tematikou a Warner sa snažil žehliť si problémového Batmana u PC hráčov a hovorí, že v takom stave už hru nevydajú. Mimochodom, v podobnom stave práve vyšla na PC aj F1 od Codemasters, ktorá si získala masu negatívnej kritiky od PC hráčov. Uvidíme ako dopadne PC verzia FIFA 16, ktorej EA udelilo podozrivo nízke minimálne požiadavky hlavne na grafickú kartu.

Z hardvéru sme dostali prvé testy R9 Fury karty, ktorá je o stovku lacnejšia ako Fury X a len o chlp pomalšia. Čiže oplatí sa viac. Doplnili sme si to testom volantu TX Ferrari 458 Italia Edition, spísali sme si aj ako vznikal prvý Xbox gamepad a Microsoft prdstavil Gears of War Ultimate edition Xbox One bundle. Nakoniec Nvidia ukázala svoj nový Hairworks 1.1.

Z recenzii sme sa pozreli na český titul Medieval Engineers, ťahovú stratégiu Massive Chalice, retro záležitosť Chroma Squad a aj na malé hry ako  Gunpowder alebo Knights of pen and paper 2.  Nechýbal Kirby and the Rainbow Paintbrush pre WiiU a pridali sme aj rozhovor s tvorcom Amikrogu a videorecenziu na Batman Arkham Knight.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk