Týždenník - Na plný plyn

Tento týždeň nám ponúkol recenzie na Forzu Motorsport 6, prišla nová grafika od AMD a zdá sa, že Rockstar už kašle na singleplayer GTA V.

pridal saver 13.9.2015 o 21:04 pod hry
Týždenník - Na plný plyn

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám ponúkol recenzie na Forzu Motorsport 6, prišla nová grafika od AMD a zdá sa, že Rockstar už kašle na singleplayer GTA V. Rovno totiž povedal, že všetci teraz GTA V tím robí na obsahu pre GTA Online a keďže im to zarába s minimálnymi investíciami veľmi s kampaňami do hry nerátame.

Zo zaujímavých noviniek CD Projekt priblížil koľko stál Zaklínač 3, a predstavil aj prvú expanziu na hru nazvanú Hearts of Stone, v  ktorej sa znovu vtelíme do postavy Geralta z Rivie.  Tentoraz budeme najatý na porazenie neľútostného kapitána banditov Olgierda von Evereca, muža, ktorý ovláda silu nesmrteľnosti.  Expanzia vyjde 13. októbra, teda presne o mesiac.

 

Mimo toho sme videli sprchovú scénu s Quiet, jej cosplay, ako aj jej zmenu za ocelota, čo je video ktoré radšej ani nepozerajte. K tomu sa objavili aj informácie, že z hry bola pred dokončením vystrihnutá celá tretia kapitola.  Z iného súdka Need for speed priblížil customizácie vozidiel, Ubisoft otvoril fanstránku Assassins Creed Council, EA odhalilo ďalší mód zo Star Wars Battlefront a oficiálne bol ohlásený port Dragons Dogma Dark Arisen pre PC.  Nakoniec teraz pred chvíľou Blizzard ohlásil dátum tretej a poslednej Starcraft II hry a to na 10. november, trailer nechýba. 

Z hardvéru AMD prinieslo R9 Nano ich malú Fury kartu, ktorá však je na svoj výkon zbytočne predražená. Svoju konferenciu malo aj Apple, ktoré predstavilo refreshe svojich mobilov a tabletov, ku ktorým pridalo iPad Pro a doplnili to perom a novými farbami hodiniek a aj nové Apple TV, s ktorým v hernej oblasti napodobuje Wii konzolu.

Štatistiky nám ukázali ako rastie PC trh hardvéru a autori Gears of War Ultimate edition  nám priblížili využitie DX12 v ich hre

Z videoobsahu sme si priniesli preview na Rust, doplnili sme to videorecenziou na Gears of War Ultimate Edition, zo štandardných recenzii sme ponúkli Mad Max, pozreli sme sa na kvalitnú Forza Motorsport 6,  decentnú stratégiu Act of Aggression, port z PS Vita Tearaway Unfolded, indie hru Feist, editor levelov Super Mario Maker, a aj Warlock vs Shadows, Legend of Kay, Funk of Titans,  Code Name STEAM..





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19934)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk