Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu

Novým domovom Call of Duty je PlayStation 4. Jej majitelia si vopred vyskúšajú multiplayer a ako prví si zahrajú aj prvý map pack.

pridal roberto 20.6.2015 o 16:16 pod hry
Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu

HRY > NOVINKY >

"PlayStation 4 je novým domovom Call of Duty," ozaznelo na E3 konferencii Sony. Séria naďalej zostáva na všetkých vlaňajších platformách, teda okrem PS4 a PS3 aj na Xbox One, Xbox 360 a PC, ale časová exkluzivita na DLCčka a rôzne bonusy sa presúvajú z Xbox One na novú konzolu Sony.

Prvou ukážkou nového partnerstva bude beta-test multiplayeru Call of Duty: Black Ops 3. Ten bude majiteľom predobjednávky PS4 verzie otvorený už v priebehu augusta. Domovská stránka hry sľubuje prístup do beta-testu aj majiteľom Xbox One a PC verzie, tí však budú musieť trpezlivo čakať. Zároveň bolo potvrdené, že aj prvý sťahovateľný balík máp má časovú exkluzivitu pre konzolu PS4.

Microsoft na oznámenie zareagoval upozornením, že o Call of Duty úplne neprichádza, štatisticky má najviac hráčov Call of Duty série a Xbox One je jediná konzola, kde sa budú dať hrať strieľačky Call of Duty aj Halo 5 a budúci rok pribudne TPS Gears of War 4.

Tretí diel Black Ops vzniká, rovnako ako Black Ops a Black Ops 2, v štúdiu Treyarch. Nevyhne sa však niekoľkým zmenám. V traileri na multiplayer vidíme, že hráči budú vo vzájomných zápasoch vyzvaní k väčšej aktivite, behu po stenách a odvážnym skokom.

Kampaň sa bude dať hrať sólo aj kooperatívne v štvorčlennom tíme. Kooperácia štyroch hráčov však bola zatiaľ potvrdená iba pre "next gen konzoly", old gen by mal dostať kooperáciu dvoch hráčov, PC verzia je zatiaľ tajomstvom.

Príbeh sa odohrá v dystopickej budúcnosti, konkrétne v roku 2065. Technológie počas posledných 40 rokov masívne pokročili a spolu s prostredím a spoločnosťou sa zmenili aj príslušníci špeciálnych jednotiek, ktorí už vyzerajú byť viac robotmi než ľuďmi, čo začína vzbudzovať obavy. Vojaci majú byť plne upraviteľní, pohyblivejší a okrem multiplayeru a kampane bude prekopaná aj zombí časť hry s vlastným príbehom. Trailer na kooperáciu ukazuje misiu Ramses Station:





Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu  Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu  Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu
Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu  Call of Duty: Black Ops III začína s exkluzívnymi výhodami pre PS4, dostane multiplayer betu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk