People Can Fly sú opäť nezávislým štúdiom

Autori brutálnej akcie Bulletstorm sa síce po niekoľkých rokoch osamostatnili, no stále budú úzko spolupracovať s Epicom

pridal matus_ace 25.6.2015 o 10:11 pod hry
People Can Fly sú opäť nezávislým štúdiom

HRY > NOVINKY >

Poľské štúdio People Can Fly sa na hernom trhu vynikajúco uviedlo parádnou akciou zo starej školy Painkiller. Hru neskôr rozšírili o jednu expanziu a preportovali ju na na prvý Xbox. Vo vývoji pokračovali aj naďalej, no narazili na problémy s enginom a vtedy sa rozhodli využiť riešenie tretej strany. Takto došlo po prvý raz k spolupráci s Epicom, keď sa dostali k ich Unreal Engine technológii. Vytvorili vlastné demo, ktoré prezentovali Epicu a tí sa tak rozhodli štúdio najať na vytvorenie nového obsahu pre PC verziu Gears of War. Výsledok ich nadchol a tak sa rozhodli zveriť im do rúk portovanie celej hry, čo nakoniec viedlo k akvizícii štúdia Epicom.

Spolupráca sa tak ešte rozšírila. Poliaci pomáhali pri vývoji Gears of War a neskôr priniesli aj vlastnú brutálnu akciu Bulletstorm a Gears of War: Judgment, odbočku z hlavnej série v trochu inom štýle. Po rokoch spolupráce sa však kroky oboch štúdií opäť rozdelia a z People Can Fly sa stáva nezávislý tím. Sebastian Wojciechowski, riaditeľ štúdia, ďakuje celémi Epicu za roky úspešnej spolupráce, no teraz s atešia na nové výzvy, ktoré sú pred nimi. Kladne sa na adresu poľského tímu vyjadril aj Tim Sweeney, CEO Epic Games, ktorý hovorí, že sú poctení, že mohli pracovať s tak nadanými ľuďmi, najskôr ako partneri pri využití Unreal Engine, neskôr aj ako spolupracovníci.

Tím to však úplne nekončí. Aj keď sa stali nezávislou spoločnosťou, s Epicom budú stále spolupracovať a taktiež majú v pláne využiť technológiu Unreal Engine 4, na ktorej už pracujú na niekoľkých projektoch. Taktiež budú stále pomáhať s podporou pri vývoji Fortnite.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18391)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk