Orcs Must Die! Unchained s nekonečnou letnou aktualizáciou

Hráči sa v päťčlenných tímoch vracajú k tower defense štýlu. Orkským hordám nie je konca-kraja.

pridal roberto 1.7.2015 o 17:47 pod hry
Orcs Must Die! Unchained s nekonečnou letnou aktualizáciou

HRY > NOVINKY >

Orcs Must Die! Unchained dostáva veľkú aktualizáciu 2.3 pomenovanú Endless Summer. Napriek poradovému číslu sa však stále drží v uzavretej bete a nemá stanovený dátum vydania.

Hra bola verejnosti predstavená na jar 2014 a odvtedy zápasí s nálepkou ďalšej MOBA hry. Autori z Robot Entertainment sa však vytrvalo bránia a svoju hru nazývajú PvP akciou, v ktorej tímy hráčov bránia svoju pevnosť a zároveň napádajú pevnosť nepriateľského tímu. Hráči sú klasicky rozdelení na dva päťčlenné tímy brániace základne na opačných stranách mapy, v hre nájdeme minionov pohybujúcich sa po líniách, no a v štýle MOBA fungujú aj AI stráže, ktoré minionov bez pomoci hráča nenechajú prejsť. Hra však čerpá inšpiráciu z predchádzajúcej dvojice tower defense hier Orcs Must Die! a jej dôležitou súčasťou je kladenie pascí pred súperových minionov a akčný third-person pohľad kamery.

Počas beta-testovania sa však zistilo, že hra je vďaka viacerým mechanikám, kartám, útočným a obranným činnostiam v rôznych fázach zápasu, buffovaniu minionov aj strážcov a ďalším záležitostiam až príliš komplexná a pritom rýchla. V marci teda prišla Phase 2 a viditeľné zjednodušenie hry. Hrdinovia boli rozdelení na útočných a obranných, pričom každá skupina využíva vlastnú menu. Pokým obrancovia a nastavovači pascí míňajú mince, útočníci zbierajú body vodcovstva. Hráči vedia, aká je ich úloha v tíme a zápasy sa aj trochu spomalili, aby hráči neprepadávali stresu. Zápasy sú tiež kratšie ako u väčšiny MOBA hier, v priemere iba 15 až 25 minút.

Orcs Must Die! Unchained s nekonečnou letnou aktualizáciou

Základy hrateľnosti sú už teda položené a Unchained sa dostáva sa do dobrého technického stavu a aj preto už prišiel čas začať ju plniť ďalším obsahom. Najväčším lákadlom novej aktualizácie 2.3 bude pravdepodobne herný režim Endless prevzatý z predchádzajúceho dielu Orcs Must Die! Kompetitívna akcia sa v tomto režime zmení na PvE. Na bojisko sa opäť dostávajú piati hráči, ale ich jedinou úlohou je klásť nástrahy pred rútiacich sa minionov. V prípade úspešného boja sa časom otvorí ďalší orkský tábor a vlna minionov sa zdvojnásobí, pričom ich môžu sprevádzať aj bosovia. Režim je naozaj nekonečný, nedá sa vyhrať a za úspech sa tak pokladá prežitie aspoň dvanástich vĺn. Hráči si potom svoje výsledky porovnajú v globálnom rebríčku.

Aktualizácia tiež prináša novú mapu, levelovanie do 10. úrovne, zaberanie neutrálnych bodov pre aktiváciu ďalšieho zdroja minionov a dokonca bosov, objavujú sa nové typy minionov a viaceré vyváženia hrateľnosti a menu už ponúka aj zapnutie podpory PhysX či nastavenie kvality textúr.

Orcs Must Die! Unchained s nekonečnou letnou aktualizáciou

Orcs Must Die! je a bude free-to-play s obchodom, v ktorom hráč nájde hrdinov, skiny aj vybavenie či minionov vo forme kartičiek, z ktorých si zostaví svoje herné balíčky. Všetko okrem skinov a najdrahších truhlíc sa dá okrem reálnych peňazí kúpiť aj za hernú menu. Koncom minulého roka bola oznámená aj verzia pre PlayStation 4, ktorá nebude potrebovať PS Plus členstvo. Hra má byť oficiálne vydaná ešte pred koncom roka 2015.





Páči sa mi!






Orcs Must Die! Unchained s nekonečnou letnou aktualizáciou
PC
PS4

Vývoj: Robot Entertainment
Štýl: Stratégia / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk