Company of Heroes 2 dostane britskú armádu

Na bojiská konečne vstupujú aj britské vojská vytrvalé v obrane a obratné v útoku. The British Forces vychádza ako stand-alone expanzia.

pridal roberto 21.7.2015 o 14:56 pod hry
Company of Heroes 2 dostane britskú armádu

HRY > NOVINKY >

Company of Heroes 2 dostane ďalšiu expanziu a o jej obsahu to najdôležitejšie hovorí už jej názov - The British Forces. Jedna z najúspešnejších real-time stratégií posledných rokov dostane hrateľnú britskú armádu a vydavateľstvo Sega sľubuje aj ďalšie vylepšenia. Súčasťou expanzie je 8 nových máp pre multiplayer, 15 jednotiek a 6 veliteľov. Nesmelo sa zabudnúť na britský technologický strom, ktorý sa rozdelí do dvoch vetví - anvil a hammer. Obranný anvil ponúka budovanie dobre bránených obranných pozícií, pokým hammer je cesta za rýchlymi útočnými jednotkami.

"Už od vydania Company of Heroes 2 bola britská armáda jednou z najžiadanejších frakcií," prezradil producent zo štúdia Relic Entertainment. "Briti boli jedným z hlavných hráčov 2. svetovej vojny a pre nás je veľmi vzrušujúce priniesť na bojisko ich unikátne postupy a taktiku."

Expanzia bude dostupná od 3. septembra, v Európe sa bude predávať za €12.99 a rovnako ako Western Front Armies, aj The British Forces bude stand-alone. To znamená, že k jej hraniu nie je potrebné vlastniť pôvodnú hru Company of Heroes 2 ani predchádzajúce datadisky. Ide však o čisto multiplayer expanziu a neponúkne žiadnu singleplayer kampaň ani staršie kampane. V multiplayeri sa však jej majiteľ bude môcť zúčastniť bojov na všetkých doteraz vydaných mapách a bojovať proti všetkým doteraz vydaným frakciám. Predobjednaním expanzie na Steame sa dá ušetriť 10 percent ceny a 20 percentnú zľavu majú dostať majitelia predchádzajúcich Company of Heroes 2 produktov.

Popri vydaní The British Forces bude uvoľnená aj "veľká aktualizácia" pre pôvodnú hru i predchádzajúce expanzie venovaná predovšetkým vyvažovaniu síl a vylepšeniam na poli animácií a grafiky.





Company of Heroes 2 dostane britskú armádu  Company of Heroes 2 dostane britskú armádu
Páči sa mi!






Company of Heroes 2 dostane britskú armádu
PC

Vývoj: Sega / Relic Entertainment
Štýl: Stratégia / Realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk