Oplatí sa Battleborn hrať ako kooperatívnu PvE hru?

Kombinácia žánorov MOBA a FPS nevyhnutne cieli na súťaživých hráčov, ale Gearbox už od začiatku vývoja pracuje aj na misiách pospájaných do príbehovej kampane.

pridal roberto 20.10.2015 o 10:00 pod hry
Oplatí sa Battleborn hrať ako kooperatívnu PvE hru?

HRY > NOVINKY >

Keď Gearbox a 2K oznámili, že pre hráčov pripravujú hybrid medzi FPS a MOBA, mnohí si nevedeli predstaviť, že z toho vznikne niečo iné ako ihrisko pre veľmi súťaživých hráčov. Od samého začiatku nám však sú servírované ako PvP, tak aj PvE trailery a ukážky hrateľnosti a Gerbox tvrdí, že kooperatívnu kampaň Battleborn ani najmenej nezanedbáva. V novom rozhovore dostala priestor predovšetkým táto časť hry.

PvE kampaň v takomto type hry

Gearbox tam chcel mať túto časť hry už od samého začiatku. Základom Battleborn je paleta unikátnych hrdinov s odlišným štýlom hrania a veľmi odlišnými schopnosťami. Ich kombinovanie potom vytvorí obrovské množstvo možností ako pre PvP, tak pre kooperatívnu kampaň. Už od prvého Borderlands chceli urobiť dobrú a náročnú kooperáciu s týmto typom hrdinov.

Levelovanie hrdinov

Bude minimálne “dvojvrstvové“. Zápasy aj misie kampane bude hrdina začínať na úrovni 1 a postúpiť môže maximálne na úroveň 10. Pri každom zvýšení úrovne si vyberie jedno z dvoch vylepšení upravujúcich jeho hrdinu pre konkrétny zápas. Ďalší zápas (alebo misiu) bude zase začínať na úrovni 1. Hrdinovia však budú naberať skúsenosti aj perzistentne. Každý z 25 hrdinov bude môcť postúpiť maximálne na rank 15 a tento bude spoločný pre PvE aj PvP zápasy.

Každý nový rank odomkne nejakú odmenu vrátane nových gameplay skillov-mutácií, ale aj exotické zmeny či vylepšenie získavanej koristi. Nič z toho hráčovi neposkytne extra výhodu, takže matchmaking má byť založený hlavne na skille. V režime Versus budú hráči súperiť priamo, v príbehových misiách nepriamo prostredníctvom dosiahnutých bodov.

Oplatí sa Battleborn hrať ako kooperatívnu PvE hru?

Odomykanie hrdinov

Gearbox verí, že hráči milujú honbu za odomykaním obsahu i samotných hrdinov, preto ich na začiatku bude dostupných iba niekoľko, ale ďalší sa majú rýchlo sprístupňovať počas hrania a plnením prvých výziev. Úspech hry bude pre štúdio motiváciou prísť s ďalšími hrdinami z bohatého lore, ktoré je na časovej osi roztiahnuté na 20 tisíc rokov.

Tri planéty

Misie kampane budú rozložené na tri veľmi odlišné planéty. Bliss je nehostinný ľadový mesiac plynového obra a základňa United Peacekeeping Republics (tiež U.P.R. alebo jednoducho Peacekeepers). Ekkunar je zasa svieža zelená planéta, avšak nepriaznivo ovplyvnená anomáliami spôsobenými inváziou Varelsi, hlavných záporákov. Tempest je domovský svet obrovského militaristického Jennerit Imperium a v súčasnosti základňa Rendaina, ktorý sa práve pokúša zhasnúť aj poslednú hviezdu vo vesmíre.

Oficiálna webstránka Battleborn ponúka možnosť prihlásiť sa do uzavretého technického testu, ktorý začne už 29. októbra. Vydanie hry je naplánované na 9. februára 2016 a niekde medzi týmito dvoma termínmi odštartuje otvorený beta-test.

Oplatí sa Battleborn hrať ako kooperatívnu PvE hru?





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: 2K Games / Gearbox
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk