Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo

Ubisoft chce tak hráčom dokázať, že sa o hru bude poctivo starať aj po jej vydaní

pridal play3man 6.11.2015 o 8:18 pod hry
Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo

HRY > NOVINKY >

Rainbow Six Siege sme si už mohli vyskúšať v uzatvorenom beta teste, z ktorého Ubisoft nazbieral kopec cenných údajov a hru tak môže do vydania poriadne vyladiť. Vydanie hry je naplánované na 1. decembra pre všetky pripravované verzie - PC, PS4 a Xbox One, no Ubisoft práve zverejnil bližšie informácie o tom, aký obsah do hry pripravujú po jej vydaní.

Ako je už dlhú dobu zvykom, hry po vydaní nezostávajú bez zmien, a to teda nebude platiť ani pri Rainbow Six Siege. Autori pre hru pripravia štyri hlavné rozšírenia, ktoré budú vychádzať sezónne. To znamená, že prvé vyjde už v januári, pričom posledné môžeme očakávať v októbri. Každá z expanzií bude obsahovať jednu novú mapu, dve nové triedy postáv - každá s unikátnym príslušenstvom a novou primárnou a sekundárnou zbraňou. Počas roka sa však môžete tešiť aj na nové mapy, herné režimy či iné predmety v in-game udalosti. Práve spomínané mapy a herné módy budú dostupné zadarmo pre všetkých hráčov.

Nové triedy postáv či skiny pre zbrane si budete musieť odomknúť s hernou menou - Renown, ktorú môžete získať buď hraním, alebo kúpou R6 kreditov za reálne peniaze. Kopec ďalších skinov pre zbrane, ktoré neovplyvnia hrateľnosť, si však bude možné kúpiť iba za reálne peniaze.

Pre zaistenie aktívnej podpory hry aj po technickej stránke sa štúdio rozhodlo vyčleniť veľký tím s 80 vývojármi. Tí budú neustále sledovať spätnú väzbu od hráčov, monitorovať herné štatistiky, vylepšovať či inak dolaďovať hrateľnosť a iné funkcie, aby vám mohli zabezpečiť ten najlepší zážitok z hry.





Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo  Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo  Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo
Rainbow Six Siege má naplánovaný obsah na ďalší rok, bude zadarmo
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19853)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk