detail
|
ZDIELANIE GAMEPASS, STEAM NA DRUHOM PC V DOMACNOSTI [vytvoril: Miku12111 - 12.11.2025]
Ahojte , idem synovi kupit na vianoce jeho vlastne pc.. ja na mojom primarnom hernom kde sa hra aj maly, mam predplatne gamepass, klasika steam, ea play, epic a ostatne potrebne.. Akym sposobom je mozne ze prineseme domov pc a ked mu nainstalujem vsetkych klientov pod ktorymi hrava, cize cez gamepass roblox, fifu, warzone apod, musi sa prihlasovat na gamepass a steam pod mojim uctom? budu sa mu dat nainstalovat tie hry vobec? a este otazocka aby sme si zahrali napr warzone aj proti sebe v realnom case a ine hry bude to mozne? ci bude musiet mat v tych knizniciach hry opat znovu kupene ? alebo je tam nejake rodinne zdielanie v ramci steamu alebo gamepasuu? lebo kupovat teraz znovu jemu niektore kluce, alebo mat 2x predplateny gamepass je neekonomicka blbost..dakujem za odpoved. Snazil som sa aj pisat podpore Microsoftu, ale nechce sa mi preklikavat sa cez xy okien a napisu mi len rovnaku oficialnu verziu ako mi vyplula AI, skor ma zaujima ako to mozne JE , lebo keby som mal manzelku ktora sa hra tiez a 2 deti, predsa nemozeme mat v jednej domacnosti kupene 4 rovnake hry ak by sme ich chceli hrat sucasne:)
|