Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss

Kombajny sú drahšie než luxusné autá, väčšie, výkonnejšie a podstatne zložitejšie na ovládanie. Jednoznačne si teda zaslúžia vlastný volant, ovládací panel a pedále.

pridal roberto 7.12.2015 o 21:33 pod hry
Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss

HRY > NOVINKY >

Sektor simulátorov dopravných lietadiel, kamiónov, stavebných či poľnohospodárskych i všetkých ostatných strojov môže byť väčšine hráčov cudzí, ale zato má svojich skalných priaznivcov, ktorí dokážu presedieť celé popoludnie na linke Londýn - New York, na ceste Štokholm - Paríž, alebo hoci žatvou jačmeňa. Medzi viacerými úspešnými titulmi sa vyníma séria Farming Simulator, ktorá pred rokmi začala ako "tá vec kde sa dá jazdiť s traktorom" a rok po roku si vytvorila vlastnú komunitu a rozšírila o licencované stroje, ťažbu dreva i biznis stránku poľnohospodárstva. A práve k týmto hardcore virtuálnym farmárom smeruje nová sada periférií od Saiteku, značky patriacej osvedčenej spoločnosti Mad Catz.

Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss

Sada pozostáva z volantu, pedálov a ovládacieho panelu, ktoré sa dajú zakúpiť oddelene alebo spolu za 300 USD. Všetky časti sú uspôsobené tak, aby hráča čo najviac podporili v predstave, že sedí vo veľkom, síce nemotornom, ale výkonnom pracovnom stroji.

Na volante ako prvé udrie do očí odlišný sklon ako majú pretekové volanty. Na rozdiel od nich sa ním dá otáčať až o 900°, aby kombajn (so závratnou spotrebou paliva) neprešiel ani meter navyše a zároveň nevynechal ani jediný klások obilia. Guľôčka na volante slúži k rovnakému účelu, ako u skutočných poľnohospodárskych strojov - aby sa človeku pri toľkom krútení nezaplietli ruky. Najoriginálnejším kúskom sady je kontrolný panel s 25 programovateľnými tlačidlami a šikovným joystickom, pokým plastové pedále sa od obyčajných pretekových odlišujú iba dizajnom. Príslušenstvo je licencované a výrobca zaručuje plnú kompatibilitu.

Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss





Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss  Saitek ponúka príslušenstvo pre virtuálnych farmárov, budete s ním farmárčiť ako boss
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk