Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena

Hrateľnosť série Men of War a jej predchodcov sa má vrátiť v novom multiplayerovom titule.

pridal roberto 18.1.2016 o 18:29 pod hry
Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena

HRY > NOVINKY >

Best Way už má na Steam Early Access pripravenú stránku pre hru Soldiers: Arena. A podľa dev blogu tentokrát nebudú iba v pozícii poskytovateľa Gem 2 enginu, ale ide o projekt ich interného štúdia, aj keď je otázne, nakoľko z toho bude naozaj nová hra a nakoľko multiplayerový remake úspešnej real-time stratégie Men of War a jej série.

Best Way vydalo Men of War v roku 2009 a hra vtedy oslovila priaznivcov náročnejších RTSiek realisticky spracovanými bojmi obdobia 2. svetovej vojny. Neskôr vyšlo viacero rozšírení od iných štúdií, zatiaľčo Best Way dlho pracovalo na nakoniec nevydanej post-apokalyptickej hre Nuclear Union.

Soldiers: Arena má ponúknuť rovnakú hrateľnosť ako Men of War a jeho predchodcovia Faces of War a Soldiers: Heroes of WWII, ale bez singleplayerovej časti alebo príbehových kampaní. Základom bude "old-school" multiplayer s pôvodnými i novými hernými režimami. Oživenie Men of War má byť tiež lepšie, priamočiarejšie a prístupnejšie novým hráčom. O previazanosti Soldiers: Arena a pôvodnej hry svedčí aj neobvyklý bonus. Hráči budú môcť počas čakania na finálnu verziu Soldiers: Arena hrať pôvodnú podobu multiplayerových režimov Men of War.

Ohľadom obchodného modelu majú v Best Way takmer jasno, hra bude mať mikrotransakcie. Detailné informácie, či bude úplne free-to-play alebo si bude treba kúpiť základný balíček, sa dozvieme behom najbližších týždňov Steam stránka hovorí o modulárnom systéme, v ktorom si každý vyberie a kúpi iba to, o čo má záujem. Dev blog zasa vylučuje pay-to-win model a ako príklad používa alternatívny jednotiek dostupných free, skiny, scenáre pre kooperatívny multiplayer a iné drobnosti.

Steam Early Access má byť spustený behom prvého štvrťroka 2016 a skončiť behom tretieho štvrťroka 2016, ale s upozornením, že early access fáza sa môže natiahnuť v závislosti na spätnej väzbe hráčov.

Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena

Dokončená hra má mať veľké množstvo unikátnych jednotiek pre každú frakciu vrátane rôznych typov tankov, pechoty, vozidiel a delostrelectva. Funkcia "Direct Control" umožní ovládnuť jednu z jednotiek na bojisku, napríklad tank, a ovládať ju z third-person pohľadu.

Lákadlom má byť aj takmer celkom zničiteľné a zapáliteľné prostredie, pričom všetky objekty aj krátery po explóziách budú slúžiť ako kryt. Jednotky budú potrebovať palivo a muníciu, presnosť a penetrácia striel bude klesať v závislosti na vzdialenosti a pechota bude počas dlhých presunov spomaľovať, všetko v záujme realistickosti. Opomenutý nezostane ani modulárny systém poškodzovania vozidiel závislý na type munície i sklone a type panciera. Pomer síl na bojisku ovplyvní morálku vojakov, ktorí v (zdanlivo) beznádejnej situácii zoberú nohy na plecia.

Bývalý hráč Men of War si má ako prvé všimnúť zmenené užívateľské prostredie a následne aj novú úroveň grafiky. Soldiers: Arena bude využívať vylepšenú verziu enginu Gem 2. Okrem majiteľov Windows PC si zahrajú aj užívatelia operačných systémov Mac a Linux.





Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena  Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena  Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena
Páči sa mi!






Autori Men of War sa vracajú so Soldiers: Arena
PC

Vývoj: Best Way Soft / Best Way
Štýl: Stratégia / Multiplayer
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk