XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov

Tiež bola oznámená dohoda so štúdiom Long War, ktoré bude hru zásobovať svojimi modmi.

pridal roberto 22.1.2016 o 9:43 pod hry
XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov

HRY > NOVINKY >

Na Steame už nájdete predobjednávku XCOM 2: Degital Deluxe edície. Špeciálna edícia má cenovku €64.99 a okrem základnej hry obsahuje aj digitálny soundtrack a Reinforcement Pack. Základná hra je ponúkaná za €49.99 a spomínané DLC za €19.99.

A čo je vlastne obsahom Reinforcement Packu? Štúdio Firaxis nezachádza do detailov, keďže jednotlivé časti budú pripravené až o pár mesiacov.

  • Anarchy’s Children bude rebelsky ladený balíček s „dramatickejšími úpravami vojakov". Naplánovaný na jar 2016
  • Alien Hunters bude venované elitnej jednotke, ktorej úlohou je odstraňovať najdôležitejších mimozemských vládcov. Do hry pribudnú nové misie, nové možnosti úprav vojakov aj silnejšie zbrane a zbroj. Plánované na leto 2016.
  • Shen’s Last Gift hru obohatí o úplne novú triedu vojaka s unikátnymi vylepšovateľnými zbraňami, zbrojou a upraviteľnými vlastnosťami. Tiež pribudne príbehová misia a nová mapa. Naplánované na leto 2016. (Shenovci sú rodinou inžinierov, takže môžeme očakávať triedu využívajúcu pokročilé technológie)

Všetci predobjednávatelia XCOM 2 aj XCOM 2 Digital Deluxe Edition okrem toho dostanú Resistance Warrior Pack, balíček s bonusmi ako nové outfity, pokrývky hlavy, tetovania na tvár a „Survivor of the Old War" - bonusového rekrúta v kasárni.

XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov

Nová trieda bojovníka v Shen’s Last Gift bude v poradí šiestou, pretože piata trieda bude už v základnej hre. K sharpshooterovi, rangerovi, grenadierovi a špecialistovi, obmenám štyroch tried z XCOM: Enemy Unknown, sa pridáva Psi operatívec. Táto trieda však nebude dostupná hneď na začiatku druhej vojny, pretože bojovník so zvláštnymi psychickými schopnosťami má byť výsledkom dlhého tréningu v Psi Lab zariadení, ktorého zriadenie samo o sebe nebude jednoduché. Psi Operative preto môžeme vnímať ako pokročilú triedu, ktorá do boja naskočí neskôr, ale bude mať veľký potenciál.

Keď nováčik dokončí svoj tréning, náhodne sa mu otvorí jedna zo štyroch štartovacích schopností a na bojisku ho rozoznáte vďaka bielym vlasom a fialovým očiam. Progres bude prebiehať trochu inak ako u "bežných" vojakov. Psi bude postupovať po hodnostiach a naberať na sile, ale zároveň sa bude môcť vracať do Psi Lab a učiť sa nové schopnosti, a to aj po dosiahnutí maximálnej hodnosti (Magus).

V boji bude mať pri sebe útočnú pušku i pomôckou Psi Amp. Môže sa naučiť útočné aj obranné schopnosti, za najsilnejšiu je považovaná Domination, vďaka ktorej získa permanentnú kontrolu nad jedným nepriateľom, čo však môže urobiť iba raz za celú misiu. Keďže ide o pokročilú triedu a výsledok výskumu, ne-fanúšikovia sci-fi verzie mágov sa zrejme zaobídu aj bez nej.

XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov

Firaxis okrem toho prekvapil oznámením dohody s Long War Studios. Long War je štúdio založené ľuďmi stojacimi za populárnym modom Long War pre XCOM: Enemy Unknown a XCOM: Enemy Within. Jednou z dôležitých noviniek XCOM 2 má byť podpora modov a štúdio už nejaký čas pracuje na niekoľkých modoch, ktoré by mali byť dostupné už v deň vydania hry, teda 5. februára. Viac o modoch od Long War a modovacích nástrojoch v XCOM 2 sa máme dozvedieť 30. januára z "Firaxis Megapanelu" na PAX South.





XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov  XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov  XCOM 2 má Digital Deluxe edíciu a nových bojovníkov
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: 2K / Firaxis
Štýl: Stratégia / Ťahová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. február 2016
 27.9. 2016 (Xbox One, PS4)
 29.5. 2020 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19531)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk