Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune

Známe príšery, hrdinovia i darebáci ožijú v kartovej free-to-play hre podobnej Hearthstone. Kickstarter kampaň štartuje dnes, hrať sa bude na konci roka.

pridal roberto 31.5.2016 o 11:01 pod hry
Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune

HRY > NOVINKY >

Flaming Fowl Studios je nové nezávislé štúdio založené ex-zamestnancami nedávno zrušeného štúdia Lionhead, autorov série Fable. Veteráni ako Craig Oman, Mike West a Marcus Lynn sa nehodlajú vzdať jednej Fable hry, ktorá si počas vývoja získala ich dôveru, ale nie je to Fable Legends. Skúsená partia chce pokračovať v príprave tajne vyvíjanej hry Fable Fortune.

Na hre sa v Lionhead a londýnskom Mediatonic pracovalo 18 mesiacov a Flaming Fowl ho s požehnaním Microsoftu už dnes popoludní prinesie na Kickstarter. Ak všetko dobre pôjde, prvé zápasy by mohli byť odohrané už v októbri tohto roka, plné vydanie na PC aj Xbox One je naplánované na začiatok roka 2017. IGN už dostalo možnosť sledovať celý jeden zápas, mnoho mesiacov pred plánovaným vydaním samozrejme nejde o ukážku finálnej podoby:

Herný systém je na prvý pohľad v mnohom podobný veľmi úspešnému Hearthstone od Blizzardu. 8 hrdinov bude mať vplyv na tvorbu hracích balíčkov, kde hráč nájde príšery a postavy známe z Fable série a vyhrá ten, kto prvý zníži počet životov súperovho hrdinu na nulu. Hráčov konkurencie aj dlhoročných priaznivcov Fable hodlá Flaming Fowl zaujať 3D art štýlom, plnohodnotným kooperatívnym herným režimom proti AI bossom, kde budú využité tematické balíčky, aj levelovacím systémom pre pravidelne používané karty a humorom typickým pre Fable. Zaujímavo znie nápad na mechaniku s "questami" počas zápasov, kde dostať hráč za úlohu napríklad použitie určitého množstva many alebo konkrétnych typov kariet. Takto sa bude môcť rozhodnúť medzi dobrom a zlom, čo transformuje jeho hrdinu a pozmení jeho schopnosti i niektoré karty, čo pekne odkazuje na hlavnú sériu Fable hier.

Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune

Autori chcú na Kickstarteri vyzbierať behom štyroch týždňov aspoň £250 000 s tým, že majú pripravených mnoho nadstavbových cieľov, kam by mohla byť zaradená napríklad kampaň alebo PvP režim 2v2. Podporovatelia získajú prístup na uzavreté fórum, kde bude autorov zaujímať ich názor a návrhy na zlepšenie. Free-to-play hra pochopiteľne predpokladá, že sa k nej hráči budú často vracať, takže čo v nej nebude od začiatku, môže byť aj tak pridané neskôr. Okrem Hearthstone ide Fable Fortune aj do konkurencie s The Elder Scrolls: Legends, ktoré by malo pomaly začať s beta-testom. To však mieri na PC a iOS, Fortune sa už pod Microsoftom začalo vyvíjať ako hra pre PC (Steam aj Windows Store) a Xbox One, na mobilné platformy sa môže dostať neskôr.





Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune  Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune  Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune
Bývalý vývojári z Lionhead predstavili doteraz utajovanú kartovú hru Fable Fortune
Páči sa mi!






PC
Xbox One

Vývoj: Flaming Fowl Studios
Štýl: Párty hra / Taktická
Web: domovská stránka hry
Early Access od: 11.7.2017

Dátum vydania: 22. február 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (3)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk