The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test

Séria The Elder Scrolls dostáva vlastnú strategickú kartovú hru, využíva bohatý lore s množstvom rás, povolaní a príšer.

pridal roberto 24.4.2016 o 13:13 pod hry
The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test

HRY > NOVINKY >

ZeniMax, Bethesda a štúdio Dire Wolf Digital oznamujú, že sa už môžete prihlásiť do beta-testu The Elder Scrolls: Legends. Pozvánky budú okamžite rozoslané iba pár vybraným hráčom, ostatní budú pozývaní postupne behom najbližších mesiacov.

The Elder Scrolls: Legends je digitálna kompetitívna strategická kartová hra pre PC a iPad, a ako je u takýchto hier zvykom, využíva obchodný model free-to-play. Takže si ju budete môcť zahrať zadarmo, ale v in-game obchode nájdete zaujímavé položky, za ktoré bude treba zaplatiť reálnymi peniazmi. Na kartičkách nájdete známe tváre, príšery, rasy či predmety z celého The Elder Scrolls univerza, kam patria veľmi známe RPG Morrowind, IV Oblivion, V: Skyrim, ale aj MMORPG Tamriel Unlimited. Séria The Elder Scrolls tak ide rovnakou cestou ako fantasy univerzá Might & Magic Heroes s jeho Duel of Champions a Warcraft s Hearthstone. Podľa nového traileru sa hrateľnosťou podobá hlavne druhej menovanej, ale s bojiskom rozdeleným nielen horizontálne, ale aj vertikálne.

Dve línie znížia šancu, že jeden z hráčov počas zápasu kompletne ovládne bojisko a tiež majú otvoriť viac strategických možností. V kampani a aréne sa môže stať, že jedna strana bojiska bude mať špecifickú vlastnosť, jednotkám budú napríklad náhodne rozdávané itemy, alebo môže táto strana bojiska predstavovať pohrebisko a padlí povstanú ako nemŕtvi. Jednotky môžu ignorovať svojich protivníkov a útočiť rovno na hrdinu, za každý piaty stratený bod života si ale súper potiahne kartu a niektoré karty hrdinu okamžite ochránia zapojením sa do akcie, vytvorením obrannej steny či doplnením bodov života.

Legends prichádza so zaujímavým systémom piatich vlastností - sila, inteligencia, sila vôle, šikovnosť, výdrž. Ich kombinovaním do dvojíc vzniká 10 špecializácií/povolaní vrátane zabijaka (šikovnosť + inteligencia), bojového mága (sila + inteligencia) i klasického bojovníka (sila + výdrž). To ovplyvní tvorbu hracích balíčkov, keďže každá karta prináleží k jednej z piatich vlastností a každé povolanie má prístup iba ku kartám z jeho dvoch vlastností.

The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test

Systém je ešte hlbší, keďže výber jednej z 10 rás pre avatara zvýši pravdepodobnosť, že sa pri ťahaní nových kariet objaví určitý typ karty. Napríklad Redguard má vyššiu šancu potiahnuť kartu so zbraňou alebo s bojovníkom, ktorý vie používať zbrane. A aby toho nebolo málo, niektoré druhy príšer sa nachádzajú iba na kartách jednej alebo dvoch vlastností, takže goblinov nájdete iba na kartách šikovnosti, nemŕtvych na kartách výdrže a inteligencie.

Pripravená príbehová kampaň zároveň poslúži ako tutorial, po ktorom sa hráči vrhnú do jednotlivých zápasov s vlastnými kartami, alebo do arény, kde sa stretne 8 hráčov, karty sa budú vyberať vždy pred prvým zápasom a víťaza čaká zaujímavá odmena. Vývojári chcú dosiahnuť, aby sa Legends oplatilo spustiť aj ak máte iba 10 minút času, ale zároveň dokázalo baviť aj celé hodiny bez prestávky.





The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test  The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test  The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test
The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test  The Elder Scrolls: Legends sa predstavuje trailerom a spúšťa beta-test
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19926)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk