Prvé informácie z vývoja System Shock 3

Shodan je späť a spolu s ňou aj pár starých známych, ktorí prežili jej besnenie v prvých dvoch hrách. Ale prečo chcela zničiť ľudstvo?

pridal roberto 1.9.2016 o 17:49 pod hry
Prvé informácie z vývoja System Shock 3

HRY > NOVINKY >

Vývoj hry System Shock 3 (nepliesť s pripravovaným remakeom prvého dielu) bol oznámený s veľkým predstihom v roku 2015, keď sa k značke dostalo neveľké štúdio OtherSide Entertainment založené kvôli vzniku Underworld Ascendant. Až vo februári tohto roka bolo oznámené, že vývoj povedie známy herný dizajnér Warren Spector, uznávaný autor originálneho System Shocku, keď mu na univerzite ako profesorovi skončí semester. Spector iba pomaly dáva dokopy skúsených ľudí, ktorí majú byť jadrom jeho malého efektívneho tímu a hra je teda s najvyššou pravdepodobnosťou ešte roky od vydania. Polygon z neho už ale vymámil prvé informácie.

Shodan sa vracia

Spector považuje Shodan za "srdce i dušu System Shocku" a rozhodne musí zohrať veľkú úlohu aj v tretej hre. Nezachová sa ale v pôvodnej podobe, hoci to aj môže niekoho nahnevať. Iný má byť aj hráčov vzťah k nej. V prvých dvoch hrách bola Shodan hlavným antagonistom hroziacim zničiť ľudstvo, takže ju bolo jednoducho treba zničiť, čo sa ani raz poriadne nepodarilo. V System Shock 3 sa má hráč dozvedieť viac o jej zmýšľaní. Otázka, prečo sa umelá inteligencia vytvorená za účelom vedenia vesmírnej stanice po odstránení súborov so vštepenou etikou rozhodla, že chce zničiť ľudstvo zostala nezodpovedaná. Je načase hľadať odpoveď a zamyslieť sa nad tým, čo vlastne motivuje super-inteligentnú AI.

Prvé informácie z vývoja System Shock 3

Starí známi

System Shock 3 príbehovo nadviaže na System Shock 2. Ten končil cliffhangerom, Shodan (pozor, nasleduje spoiler z roku 1999) sa nahrala do ľudskej ženy menom Rebecca Siddons. Rebecca má preto miesto v pokračovaní isté a vrátia sa aj Tommy Suarez, Rebecca Lansing a protagonisti prvých dvoch hier, teda hacker z jednotky a vojak z dvojky. Okrem toho sa dozvieme viac o aj o Edwardovi Diegovi. Príbeh by sa mal dokonca začať v rovnakom roku ako druhý diel, teda v roku 2114.

Zmeny

Spector sa nebojí robiť zmeny a prispôsobiť hru súčasným trendom. Napríklad cyberpunk bol v 90-tych rokoch na vrchole a všetci mu rozumeli, dnes ale bude musieť byť prostredie iné. Rovnako bude určite úplne iné napríklad aj hackovanie a samozrejme sa nebude snažiť urobiť rovnako "príšerné" užívateľské prostredie.





Páči sa mi!

Zaradené pod: system shock






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18671)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk