Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série

Underworld Ascendant už hľadá podporu na KickStarteri.

pridal roberto 5.2.2015 o 9:48 pod hry
Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série

HRY > NOVINKY >

KickStarter je (okrem iného aj) výborným nástrojom na odkrývanie hlbokých hrobov dávno zabudnutých legiend a ich opätovné vytiahnutie na svetlo sveta. Jednou z takých dlho odpočívajúcich legiend je Ultima Underworld: The Stygian Abyss, first-person RPG v 3D prostredí, ktoré o 2 mesiace predbehlo aj Wolfensteina 3D. Za hrou stálo Blue Sky Productions, ktoré sa postaralo aj o pokračovanie, ale o pár rokov sa rozpadlo a tretieho dielu sa už hráči nikdy nedočkali. V roku 2002 vzniklo aspoň neoficiálne pokračovanie Arx Fatalis, a potom šla séria k ľadu. Myslelo sa, že je to definitívny koniec, aj keď prvky Ultimy ovplyvnili celý žáner a možno ich vystopovať až ku Skyrimu či Dragon Age. To by však nesmel existovať KickStarter, kde sa objavil zakladateľ Blu Sky Productions Paul Neurath, aby požiadal o finančnú podporu pre Underworld Ascensdant.

Ascendant má nadviazať na Underworld aj Underworld 2, ale "séria" by sa mala presunúť do modernejšej grafiky, samozrejmosťou je úprava užívateľského prostredia a ďalších moderných prvkov.

V Underworld Ascendant budeme hrať za Avatara, človeka, ktorý sa skrz tajomnú Rune Gate ocitol v cudzom svete. Tu sa zoznámi s ďalšími postavami, ktorými bude môcť manipulovať a ak si nedá pozor, budú aj ony manipulovať ním. Prítomní budú Trpaslíci, Temní Elfovia aj podivná rasa Shambler. Všetky tri rasy majú nárok na Stygian Abyss a je len na nás, ku ktorej strane sa pripojíme.

Počas dobrodružstva bude čas na vykrádanie starovekých chrámov, prieskum podzemných riek, návštevu trpasličích hál, vychádzku do lesa gigantických húb, potýčky s nemrtvými a mnoho ďalšieho. Do podzemia vstúpime ako zlodej, bojovník alebo mág, ale od tohto bodu už bude výber schopností neobmedzený, takže každý môže mať nakoniec hrdinu podľa svojich predstáv.

Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série

Neurathove štúdio OtherSide Entertainment určilo za základný cieľ KickStarter kampane 600 tisíc dolárov, a keďže prvých stotisíc je už v tejto chvíli na svojom mieste, môžeme sa pozrieť aj na dodatočné ciele. Tu nájdeme port na Mac a Linux, spoločníka/peta, bonusové lokality, Lizardmenov, ale aj Underworld Builder Toolkit či online kooperáciu. Do ukončenia kampane zostáva ešte 29 dní.





Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série  Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série  Tvorca Ultima Underworld pripravuje neoficiálne pokračovanie série
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk