Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?

Akčné tímové hry, kde bojujete pomocou rôznych vozidiel sú v poslednej dobe populárne. My sme si vyskúšali vesmírnu prestrelku Dreadnought, ktorá nás zaujala hneď na prvý pohľad.

pridal rolan 5.9.2016 o 21:29 pod hry
Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?

HRY > NOVINKY >

Nemecké štúdio Yager Development možno podľa názvu nepoznáte, no majú na svedomí niekoľko titulov. Naposledy pred 4 rokmi vcelku úspešnú hru Spec Ops: The Line. Teraz ale pod záštitou GreyBoxu a Six Footu pripravujú niečo z trocha iného súdka a hra Dreadnought si vyslúžila už aj vcelku dosť pozornosti. Niet sa čomu čudovať - obrovské vesmírne lode budia zvedavosť nejedného sci-fi fanúšika. Hra vám môže pripomenúť napríklad Star Conflict a nie nadarmo je tak medzi hráčmi označovaná aj ako “World of Warships in Space”. No a keď už sme pritom, niečo podobné pripravuje aj slovenský Pixel Federation s titulom Galactic Junk League. Dreadnought je teda akčnou vesmírnou strielačkou, kde bojujete v tíme s ostatnými hráčmi.

Aktuálne sa nachádza v štádiu uzavretej Bety, no popravde pôsobí dokončenejšie než niektoré vydané hry, a to radi vidíme. Na prvý pohľad zaujme veľmi pekný a realistický vizuál, navyše je hra dobre optimalizovaná a beží parádne. V hangári si zvolíte, ktoré lode zoberiete do boja a patrične si ich aj upravíte. Možnosti sú veľké a s vyzbrojením sa môžete naozaj pohrať. Zasadnete do kapitánskeho kresla obrovských korábov, ktoré toho vydržia naozaj mnoho, no i do menších lodí, ktoré sú zasa omnoho rýchlejšie a obratnejšie. Treba si teda vytvoriť svoju ideálnu zostavu a hor sa do boja.

Na Gamescome sme si mali možnosť zahrať rovno nový herný režim 8v8. Boj je tak ešte masívnejší než pred tým. Nemal som žiadnu predchádzajúcu skúsenosť s hrou, napriek tomu som sa do nej dostal pomerne rýchlo. Nečakajte od hry nič hlboké - je to rýdza akcia, ktorá dobre zabaví. Tu a tam ešte potrebujú vyladiť ako lode, tak aj ich schopnosti a balans medzi nimi. Niekedy pálite aj minútu vkuse, len aby oponent jednou schopnosťou zregeneroval celé zdravie v priebehu niekoľkých sekúnd. Inokedy sa zasa pri správnom načasovaní dá loď zničiť v priebehu niekoľkých okamžikov. Núti vás to preto aj rozmýšľať a hrať tímovo. Ak vás zostrelia, môžete nasadnúť do inej lode zo svojej zostavy a skúsiť inú stratégiu.. Môžeme tu badať klasické delenie z iných hier, kedy jedna loď je tank, iná support a pomedzi to lietajú rýchle DPSká.

Dreadnought kombinuje prvky z rôznych titulov, ako je trebárs World of Tanks, no i tímové hranie a schopnosti z moba hier. Hra sa prezentuje najmä možnosťou ovládať obrovské materské lode (z toho plynie aj samotný názov Dreadnought) čo je snom mnohých sci-fi fanúšikov Poteší možnosť prerozdeľovania energie medzi štíty, motory a zbrane, ktorú zasa ocenia hráči viac simulačných vesmírnych hier typu Elite: Dangerous. Berie si tak z každého to najlepšie a prezentuje to v pôsobivom šate s návykovou hrateľnosťou. Koniec koncov si hru môžete aj sami vyskúšať - stačí sa zapojiť do našej súťaže o closed beta kľúče, ktorá tu bude už čoskoro.





Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?  Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?  Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?
Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?  Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?  Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?
Páči sa mi!






Gamescom 2016: Zaujala nás vesmírna akcia Dreadnought ?
PC

Vývoj: Grey Box / YAGER Development
Štýl: Akcia / Multiplayer
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk