Hello, Neighbor! je späť a má vydavateľa

Vkradnúť sa potajomky do domu nového suseda obyčajne nie je dobrý nápad. Vkradnúť sa do domu suseda, ktorý môže byť vraždiaci maniak, je strašný nápad!

pridal roberto 30.9.2016 o 16:16 pod hry
Hello, Neighbor! je späť a má vydavateľa

HRY > NOVINKY >

Hello, Neighbor! sa objavilo približne pred rokom, prišlo so zaujímavým nápadom a smelým plánom, pokúsilo sa cez Kickstarter vyzbierať 100 tisíc dolárov a zasa zmizlo. Ešte pred koncom kampane, 12. novembra 2015, poslal šéf štúdia Dinamic Pixels podporovateľom oznam, že jeho taktický thriller ešte nepovedal posledné slovo, ale následné ticho skončilo až včera, kedy sa Hello, Neighbor! objavilo na Steame. Do vydania je ešte ďaleko, hra nebude dokončená skôr ako v lete 2017, ale hráčom je ponúkaná možnosť prihlásiť sa do alfa-testu.

Pripomeňme si info z našej vlaňajšej novinky. Príbehová premisa Hello, Neighbor! akoby bola inšpirovaná staršou filmovou komédiou s Tomom Hanksom, Ľudia z predmestia. Do pokojnej štvrte sa prisťahuje mimoriadne podozrivý čudák. Tak podozrivý, že Hanks, teda vlastne hráč musí dom svojho suseda stoj čo stoj prehľadať. Svoju misiu ale nesplní na prvýkrát a pri každom ďalšom pokuse bude sused lepšie a lepšie pripravený na nepozvaného hosťa. Pred vchodovými dverami môže byť nastražená pasca na medvede (v tomto prípade na všetečných susedov) a za oknom do spálne bezpečnostná kamera. Klenotom hry má byť umelá inteligencia, ktorá má s hráčom hrať férovú hru, teda bude reagovať na jeho predchádzajúce pokusy narušiť jej súkromie, ale nebude "cheatovať". Možnosť oklamať ju a zaviesť suseda na nesprávnu stopu je ukázaná aj v traileri.

Ak sa vám zdá, že ste tento trailer už videli, pravdepodobne sa nemýlite. Tento trailer pred rokom sprevádzal kampaň na Kickstarteri, čo nenaznačuje, že by sa behom uplynulého roka na hre odviedlo veľa práce. Do leta 2017 ale zostáva veľa času. Pozitívnou správou je dohoda s vydavateľstvom tinyBuild, ktoré nám v poslednom čase prináša nezávislé hry ako The Final Station, Punch Club a SpeedRunners. V nasledujúcich mesiacoch sa máme dozvedieť o dôležitých zmenách v projekte a PC Gamer informuje o zámere autorov ponúknuť zábavu aspoň na 10 hodín vrátane príbehových úrovní odohrávajúcich sa v inom prostredí.





Hello, Neighbor! je späť a má vydavateľa  Hello, Neighbor! je späť a má vydavateľa  Hello, Neighbor! je späť a má vydavateľa
Páči sa mi!






PC
Xbox One
Horor

Vývoj: tinyBuild Games / Dynamic Pixels
Štýl: Akcia / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. december 2017
 27.7. 2018 (Ngage, PS4)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk