Vicarious Visions reagujú na fanúšikov kritizujúcich ovládanie, obťažnosť a fyziku v Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

Zdá sa vám, že sú skoky a ovládanie Crasha mierne odlišné od pôvodných hier? Tu je dôvod prečo je to tak.

pridal Gam_er 18.7.2017 o 16:04 pod hry
Vicarious Visions reagujú na fanúšikov kritizujúcich ovládanie, obťažnosť a fyziku v Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

HRY > NOVINKY >

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy vyšlo len nedávno a ponúka hráčom príležitosť znovu si zahrať túto klasiku v úplne novom grafickom kabáte. Viacero fanúšikov však prišlo s vyhlásením, že mnohé veci v tejto kolekcii im pripadali odlišne, než tomu bolo v pôvodných hrách. Vicarious Visions, autori, ktorí sa postarali o túto kolekciu si tak našli čas na to, aby sa vyjadrili k technickým a herným zmenám, ktoré boli v tejto kolekcii vykonané.

Jednou zo zmien, na ktorú reagovalo najviac fanúšikov bola úprava ovládania Crasha a hernej fyziky. Jeho skoky sú totiž znateľne zmenené oproti originálnym hrám, zatiaľ čo sa pri manipulácii s ním cítite niekedy neisto a podľa fanúšikov je tentoraz menej presná. Vicarious Visions na to reagovali tak, že ich cieľom bolo znížiť akúkoľvek frustráciu z hrania, pri zachovaní výzev originálnych titulov. Podľa autorov sa im to aj podarilo. Úplne rovnaký nie je ani Crashov skok, čo je zvlášť zrejmé najmä v prvej časti kolekcie. 

Dôvodom tejto zmeny bola skutočnosť, že Vicarious Visions "starostlivo zvážili možnosť zjednotiť dizajn týchto hier", aby predstavili "súdržný zážitok vo všetkých troch hrách." To viedlo k tomu, že tím sa rozhodol použiť tretí diel ako východiskový bod pre trilógie, pretože predstavoval najlepší a najmodernejší prístup, ktorý poskytuje hráčom najväčšiu kontrolu nad Crashom. 

Hry tak prešli kolami interných testov, používateľských testov a rozličnými testami kolízií, aby sa autori uistili, že každá z hier je na správnom mieste. Nakoniec sa však tím rozhodol, že každá hra bude mať odlišný tón skokov, aby skokové metriky zostali originálne, popri niekoľkých malých zmenách z predchádzajúcich hier. Štúdio vysvetľuje najmä fakt, že engine, na ktorom beží N. Sane Trilogy má rozdielny kolízny systém, než ten, ktorý bol prítomný v pôvodných hrách a pridaním fyziky určité skoky vyžadujú viac presnosti. 

Konečnou poznámkou fanúšikov bolo, že sa Vicarious Visions dotklo obťažnosti v každej hre, kde zaviedlo progresívnejšie rozmiestnenie prvkov, ako napríklad checkpointov, čo robí z prvej hry viac zhovievavejší titul. Prvá hra vyžaduje viac presnosti v ovládaní, no autori do nej zaviedli aj dynamické nastavenia obťažnosti, ktoré poskytnú ochranné Aku Aku masky a viac kontrolných bodov v prípade, že hráč opakovane zlyháva pri prejdení úrovne. 

Na záver Vicarious Visions poďakovali fanúšikom za podporu a tiež ich vyzvali k tomu, aby zostali naladení na panel Crash Bandicoot, ktorý tento týždeň sľubuje špeciálne prekvapenie na Comic Cone. 





Páči sa mi! (+5)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19839)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk