Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon

Ďalší ročník herného festivalu UniCon hostí hráčov s pestrým programom

pridal PR správa 9.4.2018 o 21:34 pod hry
Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon

HRY > NOVINKY >

Tretí ročník herného festivalu UniCon privíta hráčov ďalším zaujímavým programom. Ako každý rok, tak aj tento si budú môcť návštevníci vyskúšať aktuálne trendy v hernom priemysle - najmä však virtuálnu realitu, z ktorej bude k dispozícii Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR či Cyberith Virtualizer, vďaka ktorému sa môžete úplne ponoriť do vôd virtuálnej akcie. Na mieste budú k dispozícii hneď dva, takže si budete môcť vyskúšať aj maximálne pohlcujúci multiplayer.

Ak máte radi históriu, svoje si nájdete v retro kútiku s rôznorodou zbierkou herných zariadení. Pre milovníkov offline hier sa zase na druhom poschodí vytvorí pokojný priestor pre výhradne analógovú zábavu s viac ako stovkou stolových a kartových hier. Hlavnou platformou pre všetkých súťaženia chtivých gamerov sú tradičné turnaje, ktoré sa ale tento rok dočkali zásadných zmien. Veľké masové turnaje totiž nahrádza séria menších podujatí, ktoré sa uskutočnili pred samotným festivalom.

Priamo na akcii tak prebehnú iba finálové kolá týchto súťaží, no nebude chýbať ani zopár miniturnajov pre vybraných záujemcov. Lákavé turnaje budú na pódiu striedané s panelovými diskusiami so zaujímavými hosťami, ktorí vám porozprávajú napríklad o aktuálnom dianí v e-sporte, aké je to byť rodičom YouTubera a taktiež, aké kariérne a študijné možnosti dnes majú ľudia so záujmom o hry. 

Aby ste sa do aktivít mali motiváciu zapájať, organizátori pripravili takzvané UniCoiny, ktoré budú fungovať ako platidlo v záverečnej dražbe cien, ktorú bude moderovať Andrej Bičan. Spomínané UniCoiny tak budete môcť získať obsadením finálových pozícií v turnajoch, no tiež dobrými výsledkami v rôznych aktivitách či súťažných kvízoch.

UniCon sa uskutoční 13. až 15. apríla v Jame 3 v Trnave (Priestory FMK UCM).





Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon  Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon  Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon
Najbližší víkend bude v Trnave patriť hernej akcii UniCon
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk