Aký je The Crew 2?

Uzavretá beta The Crew 2 už ukazuje takmer finálnu verziu pokračovania racingovky v otvorenom svete.

pridal saver 3.6.2018 o 13:40 pod hry
Aký je The Crew 2?

HRY > NOVINKY >

Uzavretá beta The Crew 2 už ukazuje takmer finálnu verziu pokračovania racingovky v otvorenom svete. Presnejšie v otvorenom prostredí USA. Hra tak nasleduje prvý The Crew, ktorý pred dvomi rokmi prekvapil, a aj keď ponúkol decentnú racingovku, samotný model ovládania veľa hráčov odradil. Nedá sa však povedať, že by túto v oblasť v dvojke chceli autori vylepšiť. Skôr sa viac sústredili na jej rozšírenie v oblasti vozidiel. Totiž pridali lode a lietadlá k pôvodnej ponuke cestných vozidiel. Tie expandujú možnosti jázd, aj keď je otázne, či to museli spraviť ako novú hru. Keďže prostredie a teda mapu hra stále používa z jednotky.

Aký je The Crew 2?

Na druhej strane, základný príbehový koncept titulu sa v dvojke mení. Už nie ste policajt, nie je tu kriminálny príbeh, odbudli aj policajné autá, je tu už len jednoduchý príbeh jazdca, s ktorým sa budete zúčastňovať na pretekoch po celej Amerike, či už na autách, lodiach, alebo lietadlách, ideálne na všetkých troch naraz. Pričom ako budete stále lepší, tým viac fanúšikov budete získavať. Rovnako čím viac pretekov prechádzate, tým viac ďalších sérií sa vám otvára. Nakoniec si aj vylepšujete aj svoj domov na Floride.

Prakticky prebrali koncept z Forzy Horizon, aj keď hrateľnosť držia v prísne arkádovom štýle, možno ešte arkádovejšom ako mali v The Crew 1 a akoby sa to nesnažili posúvať vpred. Už hneď na začiatku zistíte, ako jednoducho viete driftovať po uliciach mesta a ani lode a lietadlá si nevyžadujú viac skillu. Cítiť, ako sa chcú orientovať na masy, ktoré si budú užívať preteky, rozsiahle prostredie a možnosti. Odbudli aj detailnejšie možnosti nastavení ovládania a realizmu jazdy, ako aj hlbšie tuningy vozidiel.

Možno to nie je zlý smer, ale ak chcete niečo viac, hra nebude pre vás. Nakoniec, transformovanie auta na lietadlo alebo loď doslova hocikedy naznačuje celkové ladenie. Takmer ako GTA, len bez možnosti vystupovania z auta.

Čo je otázne, je zapracovanie tímu. Napriek tomu, že sa hra volá The Crew, teraz to už nevyzerá tak naviazané na kooperáciu ako v jednotke. Je to skôr o solo jazdách, rozširovaní si svojej zbierky vozidiel a zúčastňovaní sa pretekov. Môžete si síce pridať priateľov do crew, ale beta v tejto oblasti viac neponúkla. Citeľne to už ani nie je priorita hry, teraz ide hlavne o rozmanitosť vozidiel, ktoré autori tlačia.

Vizuálne hra neohúri, ale ani neurazí. Niekedy nájdete pekné mestečká a scenérie, niekedy úplne prázdne a slabo spracované prostredia. Určite sa to nedá porovnávať s Forzou Horizon, ale zase to je aj tým masívnym prostredím, ktoré, samozrejme, autori nemohli prepracovať tak detailne. Rovnako ani vozidlá neponúknu top kvalitu, ale zase nechýbajú im interiéry a každý si môže vybrať, ako bude jazdiť. Oproti Forze majú však veľké plus za obyvateľov v mestách, ako aj za hustú premávku na určitých úsekoch. S grafikou súvisí aj rýchlosť a optimalizácia, ktorá je veľmi dobrá a vyzerá podobne ako v prvej hre, a teda GTX970 to bez problémov rozbehlo na ultra nastaveniach v 1080p.

Ak to zhrniem, vidieť, ako autori The Crew 2 tlačia na masy, voľnosť a rozmanitosť. Nie je to zlá cesta, ale možno pre až prílišnú snahu o arkádovosť, je to také detské a hračkárske, viac GTA a Forza. Hlavne to transformovanie vozidiel hocikedy sťahuje dole ten pocit aspoň akej takej reálnosti. Ale mapa je rozsiahla, rozmanitá, možno menej detailná ako by sme už na dnes chceli, ale stále dostatočná a môže ponúknuť dlhé hodiny zábavy, ak vás teda neodradí spomínaný štýl hrania. Ak áno, Forza Horizon 4 bude ohlásená budúci týždeň.

Hra vyjde 29. júna na PC, Xbox One a PS4.





Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?  Aký je The Crew 2?
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk