Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány

Aj keď mnoho neprajníkov už roky WoWku predpovedá pád, v posledných týźdňoch sa deje presný opak. Vďaka novému datadisku hra znova nabrala na popularite a Blizzard rozhodne nespí.

pridal rolan 27.8.2018 o 14:51 pod hry
Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány

HRY > NOVINKY >

Blizzard sa o všetky svoje tituly snaží starať naozaj dôsledne a World of Warcraft sa ešte stále dá považovať za ich najväčšiu a najpopulárnejšiu hru. Každou ďalšou expanziou a aktualizáciou táto MMORPG hra rastie na obsahu a v posledných týždňoch na seba zasa raz strhla pozornosť. Blizzard s novým DLC vsadil na osvedčenú tematiku, teda vojnu medzi Alianciou a Hordou a vyzerá, že sa im to naozaj podarilo.

Len nedávno sme vás informovali o tom, že je Battle for Azeroth najrýchlejšie predávanou expanziou vôbec a na Gamescome sme si len potvrdili, že autori sú s výsledkom spokojní a rozhodne z neho plánujú využiť maximum. Navyše bolo zrejmé, že sami hru milujú a z jej tvorby sú aj po tých rokoch stále maximálne nadšení, čo je na hre aj vidno. Pochválili sa nám tak s niektorými faktami a zároveň priblížili novinky.

Battle for Azeroth bolo vydané v rovnakom čase po celom svete, čo sa im s expanziou podarilo prvýkrát. Mali z toho radosť a je to pekný príklad toho, že si naozaj dajú záležať na každej maličkosti, len aby ich hra priniesla konzistentný zážitok pre každého hráča. Vydanie novej expanzie bol však len začiatok. Podobne ako v minulosti, aj teraz budú pilne pridávať nové raidy, oblasti, či itemy. Taktiež nezabúdajú napredovať s príbehom, a preto vydali novú krátku animáciu. Tie sú už legendárne a komunita z nich doslova šalie. Na to všetko sme už síce viac menej zvyknutí, okrem toho ale prichádzajú aj s úplnými novinkami.

Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány

Spojenecké rasy umožnia hráčom konečne hrať aj za postavy z menších frakcií, ktoré doteraz mohli stretávať iba vo forme NPC. Autori v tomto ohľade prezentovali najmä Dark Iron Dwarves a Magh’har Orcs, čo sú dve najnovšie rasy. Do budúcna ale plánujú pridať kopu ďalších. Ďalej plánujú implementovať aj Mythic Dungeon Season. Ten má stavať na Keystonoch, ktoré boli predstavené v Legion a hráči si ich obľúbili. Popri PVP a Raidoch to má predstavovať tretí spôsob, ako získať plnohodnotné vybavenie pre vašu podstavu. 

Tú podľa nás najzaujímavejšiu novinku sme si nechali nakoniec. Hráči sa už dlhšie pýtajú po pokračovaní RTS série Warcraft a priania boli teraz aspoň čiastočne splnené. Nové kooperačné scenáre pre až 20 hráčov s názvom Warfronts sú totiž inšpirované práve legendárnou Warcraft trojkou. Hráči v nich budú mať za úlohu najprv pozbierať dostatok surovín pre stavbu základne, tá bude následne vybudovaná neopakovateľnými peónmi pre Hordu a sedliakmi pre Alianciou. Ďalej budú môcť hráči stavať spoločne ďalšie budovy a regrutovať celé armády. Narazíme tu dokonca aj na gobliních obchodníkov. Autori teda s nostalgiou nešetria, no napriek silnej inšpirácii z pôvodnej RTS hry ju nový mód nemá zastúpiť, ale ponúknuť úplne unikátny zážitok.

Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány

Prvým Warfrontom je Battle for Stormgrade, no tak ako vo všetko ostatnom, aj tu autori plánujú časom pridať ďalšie. Bojisko sa teda nachádza v oblasti Arathi Highlands a súboj bude prebiehať v 4 štádiách, ktoré sa budú neustále opakovať. Tešíte sa na túto novinku rovnako ako my?





Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány  Gamescom 2018: Blizzard má s Battle for Azeroth veľké plány
Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk