Aktualizácia 1.59 pre Star Conflict prináša nové vesmírne lode, herné módy a ďalšie zmeny

Nové zmeny ocenia ako noví hráči, tak aj už zabehnutí piloti

pridal play3man 27.11.2018 o 8:40 pod hry
Aktualizácia 1.59 pre Star Conflict prináša nové vesmírne lode, herné módy a ďalšie zmeny

HRY > NOVINKY >

Star Conflict dostáva najnovšiu aktualizáciu s označením 1.59. Tá hru predovšetkým rozširuje o novú vesmírnu loď, herný režim či nové lokality. K týmto vylepšeniam však autor pripravili aj jednu zmenu, ktorá všetkým dáva možnosť získať dvojnásobný počet skúseností a urýchliť tým postup v hre. Po dosiahnutí novej úrovne budú hráči odmenení takzvanou Prémiovou licenciou, ktorá má platnosť dva dni. Práve počas platnosti tejto licencie budú odmeňovaní dvojnásobným počtom bodov.

Ešte nablýskaný stroj stavaný na dlhé vesmírne lety sa vola "The Pilgrim". Bojová loď však neprichádza do hry len tak naprázdno a ako prvá vesmírna loď prináša úplne novú funkciu v podobe núdzového pristátia. Vďaka tejto možnosti môže pristáť na priľahlých planétach, prípadne staniciach. Bonusové vylepšenie, ktoré určite poteší, je dodatočný ochranný štít, ktorý je poháňaný nadbytočnou energiou. Tá sa tiež využije na lepší dostrel a palebnú silu hlavných zbraní. Veľmi pozitívnou zmenou je nová funkcia s názvom Test Drive - vďaka nej si môžete vyskúšať všetky funkcie lodí ešte pred ich zakúpením.

Pribudla aj opustená základňa s názvom Huron na obežnej dráhe plynového obra. Druhou novou lokalitou je Terminal D, ktorý sa nachádza hneď nad zemským povrchom, čo hráčom prináša nielen pekný výhľad na okolité prostredie. Nový herný režim "Brawls" ponúka priestor, v ktorom sa budú pravidlá obmieňať každý týždeň. Ak teda máte v hre už čo-to nahrané, práve tento režim môže byť určený pre vás. Počet dostupných režimov sa tak dostal na číslo päť.





Aktualizácia 1.59 pre Star Conflict prináša nové vesmírne lode, herné módy a ďalšie zmeny  Aktualizácia 1.59 pre Star Conflict prináša nové vesmírne lode, herné módy a ďalšie zmeny  Aktualizácia 1.59 pre Star Conflict prináša nové vesmírne lode, herné módy a ďalšie zmeny
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk