Trend renovovaných počítačov dorazil aj na Slovensko. Ušetriť vám vie aj stovky eur

Kvalitná výpočtová technika so super parametrami nemusí byť vždy otázkou vysokej ceny. Táto slovenská značka je toho dôkazom.

pridal play3man 15.12.2018 o 10:01 pod hardware
Trend renovovaných počítačov dorazil aj na Slovensko. Ušetriť vám vie aj stovky eur

HARDWARE > NOVINKY >

Je vôbec možné, že dokážeš ušetriť kopu peňazí, no stále môžeš mať nadupaný noťas alebo desktop? Odpoveďou je renovovaná výpočtová technika od značky Refurbished. V tomto smere máme na Slovensku unikát, ktorý by sme ti dnes radi predstavili.

Ak si si práve v duchu povedal, že ty “žiadny pokazený šrot” nechceš, radi ťa vyvedieme z omylu. V krajinách ako Nemecko, Holandsko či Veľká Británia je renovovaná výpočtová technika v hľadáčiku aj tých najväčších tech-nadšencov. Tento trend sa stáva stále viac obľúbenejším aj na Slovensku, o čom svedčí tiež fakt, že značka Refurbished ročne predá skoro 50 000 produktov, čím konkuruje aj tým najväčším hráčom na trhu s výpočtovou technikou.

Refurbished produkty

Ak sa na stroje, ktoré ponúka značka Refurbished pozrieme bližšie, postrehneme, že značnú časť jej portfólia tvoria business zariadenia s telom z hliníka alebo pevných plastov a s profi komponentami vo vnútri. V skratke povedané, to najlepšie od značiek HP, Lenovo, DELL či Fujitsu-Siemens. Bavíme sa o notebookoch, desktopoch, pracovných staniciach, ale aj o tlačiarňach.

Priemerné parametre spomínaných notebookov sú napríklad procesory i5 štvrtej či piatej generácie, 8GB RAM, SSD disk a integrovaná grafika. Podľa našich informácií, tieto parametre bohato postačujú až 95 % Slovákom pracujúcich s PC.

Samozrejme, pri takejto konfigurácii nehovoríme o tých najnadupanejších “kompoch”, ktoré spustia najnovšie Call of Duty, Photoshop, Illustrator a 30 kariet Google Chrome naraz. Refurbished má však v ponuke aj výkonné pracovné stanice, ktoré si s renderingom a úpravami foto hravo poradia. Na takúto kategóriu užívateľov sa ale zatiaľ značka primárne nezameriava, no do budúcna to nevylúčila.

Ak hľadáš zariadenie na prácu, bežné browsovanie Facebooku, tvorbu “prezky” či copy-paste rigorózky, nenáročné hry, či robíš sporadicky grafiku alebo video, zo širokého portfólia Refurbished si určite niečo vyberieš.

To najpodstatnejšie na celej filozofii značky je okrem najlepšieho pomeru ceny a kvality na trhu a super služieb aj dopad na životné prostredie, ktoré sme spomenuli v úvode článku. Práve to robí z tejto značky priekopníka v oblasti predaja výpočtovej techniky. Namiesto toho, aby staršie alebo nepotrebné modely skončili pri najhoršom na nejakej skládke, Refurbished im dáva druhú šancu na život. Vďaka kvalitnému procesu renovácie a množstvu testov sú ich produkty častokrát na nerozoznanie od nových modelov. Ak však pôjdete vyslovene po cene, produkty sú rozdelené do niekoľkých tried (A, A-, B. B+), aby značka vyhovela nielen výkonnostným, ale aj cenovým požiadavkám užívateľa. Keď sa bavíme o cene, tá je častokrát neporovnateľne nižšia ako pri ostatných predajcoch výpočtovej techniky. Inak povedané, za málo peňazí dostanete oveľa viac muziky ako by ste si mysleli.

Prioritou tejto slovenskej značky je aj maximálna transparentnosť nielen pri procese renovácie, ale aj pri stave jednotlivých produktov. Nesmieme opomenúť ani nadštandardné služby pri kúpe každého jedného produktu, ktoré neponúka v tomto segmente na našom trhu nikto iný. Medzi nimi nájdeme napríklad minimálne 2 ročnú záruku s možnosťou predĺženia až na 5 rokov, super-rýchly servis, ekologické balenie, obnovené slovenské klávesnice alebo 135 partnerov po celom Slovensku, kde si dané produkty môžete pozrieť a vyskúšať. Netreba ju však porovnávať s konkurenčnými nekvalitnými repasmi alebo s "bazošom”, kde o záruke môžeme iba snívať. Refurbished je proste iná liga a je to citeľné v každom smere.

Ak sa teda rozhodnete dôverovať značke Refurbished, zabijete minimálne dve muchy jednou ranou. Okrem toho, že ušetríte kopu peňazí, budete mať kvalitný stroj, ktorý bude bez problémov fičať ešte niekoľko rokov a tiež pomôžete nášmu životnému prostrediu. Cool, nie?

Ak by ste sa rozhodli ísť do Refurbished, čeknite ich web na www.refurbished.sk.





Trend renovovaných počítačov dorazil aj na Slovensko. Ušetriť vám vie aj stovky eur  Trend renovovaných počítačov dorazil aj na Slovensko. Ušetriť vám vie aj stovky eur  Trend renovovaných počítačov dorazil aj na Slovensko. Ušetriť vám vie aj stovky eur
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk