BATTLE MAGES

BATTLE MAGES

Dojmy

Pre fanúšikov taktických fantasy stratégií Buka pripravuje nový titul Battle Mages. Hra bude 3D taktická strategická záležitosť trochu pripomínajúca Praetorians, skrížené s Warcraftom. Trochu som si pozrel alpha verziu a tu je pár postrehov.

Hra vás vtrhne do postavy mladého študenta mágie ktorý sa práve chystá zložiť svoju magickú maturitu, keď zrazu temnota zaútočí na tento svet a vy budete jediný kto jej môže zabrániť ovládnuť ho celý. Musíte získať späť ukradnutý magický kryštál, ktorý doteraz držal svet v rovnováhe. Chopíte sa preto svojej kúzelnej palice a vyrážate do boja. 

Ako som už spomínal hra je čisto taktická záležitosť, teda nečakajte žiadnu výrobu jednotiek, stavbu budov a ani ťaženie. Do každej misie stanete len určitý počet jednotiek a musíte ich takticky posielať na nepriateľov, ochraňovať a pomáhať im svojimi kúzlami a snažiť sa splniť zadané úlohy v misií.  Budete ochraňovať dediny, ničiť hordy nepriateľov, odprevádzať jednotky a stále postupovať ďalej k samotnému srdcu temnoty. Vaše magické schopnosti sa z misie na misiu neustále a dokážete čarovať stále ničivejšie kúzla. No v misiách si budete musieť dávať pozor pretože vaša Mana kúzla je obmedzená a vždy si musíte rozmyslieť kedy a kde použijete niektoré kúzlo. Ak vám totiž dôjde energia, vaše jednotky sú už odkázané len na vlastné sily a v boji proti temnote to nie je žiadna sranda. Našťastie na mapách môžete získať aj posily a to záchranou miest alebo splnením určitého questu. Napríklad pomôžete ľudom a oni vám ponúknu ďalšie jednotky. Čo sa týka nepriateľov postavíte sa širokému spektru monštier od goblinov, nemŕtvych,  až po orkov, drakov a rôzne ďalšie pekelné príšeri. Celkovo vás čaká 16 misií v kampani rozdelených do troch kapitol, plus séria multiplayerových máp kde si to rozdáte s priateľmi cez sieť.

Grafika v hre je pekná, podobná štýlu Praetorianov, alebo Warcrafta. Prostredia budú rozľahlé s množstvom kopcov, roklín, útesov, alebo sopečných oblastí, väčšinou budú posiate malými dedinkami a pevnosťami. Trochu mi však vadila rýchlosť enginu, ktorá bola so zapnutými realtimeovými tieňmi veľmi pomalá a to aj na ATI9600. Vyzerá to však len na nejakú nezoptimalizovanú záležitosť v alpha verzií, pretože bez tieňov to ide ako tak v pohode aj vo vyšších rozlíšeniach a navyšších detailoch

Celkovo hra vyzerá na zaujímavú záležitosť. Má šancu zaujať fanúšikov fantasy stratégií, možno však trochu zaskočí náročnosťou na taktiku, ale na druhej strane ak ste už znudený z Warcrafta môžete to skúsiť.


Battle Mages
Battle Mages
Battle Mages


Battle Mages
Battle Mages
Battle Mages


Battle Mages
Battle Mages
Battle Mages



napísal saver 24.9.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
BATTLE MAGES


Battle Mages

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19973)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk