Herečka teasuje Horizon Zero Dawn 2, ktoré má byť ešte veľkolepejšie, Guerilla Games však chystajú aj multiplayerovú hru

Očakávané pokračovanie potvrdila herečka Janina Gavankar, ktorá hrala postavu Tatai. Podľa všetkého však Guerilla pracuje aj na neohlásenom multiplayerovom projekte.

pridal Gam_er 12.4.2019 o 18:26 pod hry
Herečka teasuje Horizon Zero Dawn 2, ktoré  má byť ešte veľkolepejšie, Guerilla Games však chystajú aj multiplayerovú hru

HRY > NOVINKY >

Janina Gavankar prepožičala svoj herecký talent postave Tatai, ktorú sme mohli vidieť v Zero Dawn - Frozen Wilds expanzii. V jednom z aktuálnych rozhovorov nám prakticky potvrdila, že vývojári už pilne pracujú na Horizon: Zero Dawn 2: 

"Je to neuveriteľné! Počkajte, kým uvidíte sequel. Odpadnete z toho, keď sa dozviete nové detaily. Poznám niekoľko tajomstiev. Naozaj odpadnete," povedala Gavankar na margo pokračovania.

Pravdou je, že pokračovanie akčného RPG Horizon: Zero Dawn je prakticky isté, keďže hra získala množstvo ocenení a chvál nielen od hráčov, ale aj od kritikov. Začiatkom roka nám Sony oznámilo, že hra predala viac ako 10 miliónov kópií po celom svete od svojho vydania:

"A predsa sme tu. Predali sme viac ako 10 miliónov kópií Horizon: Zero Dawn po celom svete. Myšlienka, že sme boli schopní priniesť príbeh Aloy k hráčom po celom svete je ohromujúca." 

V Guerilla Games je však viacero noviniek. Štúdio zaznamenalo v roku 2017 veľký kritický a komerčný úspech s Horizon: Zero Dawn. V posledných mesiacoch sme však o nich nepočuli veľa. Guerilla sa minulý rok rozšírilo z 250 na 400 zamestnancov, takže vieme, že musí pracovať na niečom veľkom. Možno pôjde popri Horizon 2 o niekoľko projektov. Najnovší tweet Simona Larouche nám prezradil niečo viac. Larouche je režisérom Rainbow Six Siege, ktorý momentálne pracuje na doposiaľ neohlásenom projekte pre Guerillu. Jeho tweet oznámil, že s niečim začínajú. 

Môžeme sa domnievať, že jeho projekt vstupuje do plnej produkcie. Štúdio okrem toho hľadá Java developera, ktorý by sa postaral o matchmaking, turnaje, klany a rebríčky. Vzhľadom na profil Laroucheho a pracovnej pozície to vyzerá, že Guerilla okrem pokračovania Horizon pracuje aj na nejakom kompetetívnom multiplayeri. Mnohí sa domnievajú, že by mohlo ísť o nejaký Killzone projekt v podobe pre viacerých hráčov, či novú IP. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk