E3 PC Gaming Show livestream začne o 19:00

Dnes sa na E3 ukážu aj PC hry v už štandardnej PC Gaming Show relácii.

pridal saver 10.6.2019 o 18:46 pod hry
E3 PC Gaming Show livestream začne o 19:00

HRY > NOVINKY >

Dnes sa na E3 ukážu aj PC hry v už štandardnej PC Gaming Show relácii. Prídu rôzne indie firmy, Epic a eventuálne uvidíme aj nejaký hardvér, aj keď  AMD sa už oddelilo a svoje grafiky predstaví samostatne neskôr o 21:00.

PC konferencia už bude zaujímavejšia ako VR a už v úvode nám predstavuje hneď niekoľko väčších aj menších hier, ktoré uvidíme. Celkovo uvidíme 30 hier, medzi nimi aj úplné premiéry.

Rebellion predstavil Evil Genius 2.

Brian Mitsoda a Cara Ellison z Paradox priblížili detaily hry Vampire: The Masquerade Bloodlines 2. Na konferencii sme mohli po prvýkrát vidieť gameplay záznam a zároveň bol potvrdený približný dátum vydania -  Q1 roku 2020. 

Na konferencii sa ukázali zábery z hry Starmancer, simulátora, v ktorom hráči preberú úlohu umelej inteligencie.

Na začiatku roku 2020 môžeme očakávať aj vydanie hry Chivalry 2, ktorá sľubuje dobíjanie hradov a možnosť zažiť epické dobové bitky ako z Game of Thrones.

Mosaic je temná atmosferická advventúra, ktorá vyjde ešte tento rok a ponúkla tam kratučký trailer.

Coffee Stain predstavujú jednu zo svojich dvoch nových hier, ktorá je inšpirovaná populárnym modom. Budete v nej loviť duchov v dome, kde posadli mnohé viac či menej nebezpečné predmety. Volá sa Midnight: Ghost Hunt. Za hrou stojí Sam Malone v jednočlennom tíme. Časť hry je o pátraní, potom je to už o akcii. Hra ponúkne 4v4 súboje.

Unexplore 2 bude o opätovnom zomieraní a skúmaní sveta. Z hry tu máme prvý trailer, ktorý nám ukazuje pekný minimalistický vizuálny štýl, súboje a hlavne teda smrť, vďaka ktorej si volíte novú cestu a hľadáte spôsob, ako prejsť herným svetom.

Na scéne sa objavil aj Samsing s "reklamou prestávkou" a  ukazuje svoje monitory s 240Hz refreshom. Monitor je zahnutý, podporuje G-sync, kontrast 3000:1. Vyjde v polovici júla v 8 modeloch s cenou do 400 dolárov za najlacnejší.

Funcom prišiel na scénu ukázať niekoľko svojich hier pre 2019 a prvou je Seeds of Evil expanzia pre Mutant: Year Zero. Vyjde 30. júla. Na halloween prinesú sci-fi horor Moons of Madness, ktorá vás zavedie na Mars a skombinuje sci-fi s Lovecraftom. Conan Chop Chop je ďalším titulom v rade. Bude to roguelike s kooperáciou a príde 3. septembra. Vyjde na PC, Xbox One, PS4 a Switch.

15. júla v Early Access vyjde zaujímavo vyzerajúci titul s naozaj nápaditými strojmi, ktoré hráči môžu ovládať a likvidovať nimi nepriateľov. Last Oasis vyjde 3. septembra.

Age of Wonders Planetfall posunie známu sériu do vesmíru a na E3 môžeme vidieť nový trailer, ktorý nám bližšie predstavil hrateľnosť. Na začiatku hry si vyberiete svoju frakciu. Frakcie sú naozaj rozdielne a pokúsite sa ovládnuť celú planétu zo svojej lode, ktorá na planéte pristála a stala sa hlavným mestom. Rasa ovplyvní aj technologické stromy, takže začínate s niečím iným. Budú tu však aj tajné technológie a možnosti zničiť na planéte celú populáciu pomocou mocných zbraní. Súboje budú detailnejšie, je na ne prispôsobená kamera. Masívne súboje na konci hry môžu trvať aj 20 minút. Hra vyjde 6. augusta na PC a konzoly.

Rebellion ukazuje svoju úplnú novinku a vyzerá to na ďalšou časť Nazi Zombie Army. Vidíme rôzne postavy s vlastnou výzbrojou, rôzne typy nepriateľov, no nechýba ani X-ray záber pri likvidovaní hláv nemŕtvych. Vo výbave budete mať tiež pasce, no hlavne musíte v štvorici spolupracovať, aby ste prežili. Finálny názov je Zombie Army 4: Dead War.

Viac zo svojho temného sveta nám ukazuje Remnant: From the Ashes, v ktorom budete spoločne bojovať proti pekelným monštrám v zničenom svete. Hra vyjde 20. augusta. Hra ponúkne variabilné prostredia a aj monštrá, ktorým budete čeliť. Hra je celá založená na kooperácii, budete v nej často zomierať a vhod vám padne rôznorodá výbava.

Griftlands sa po 2 rokoch vracia na PC Gaming Show, ale v pozmenenej podobe. Hra je kartová RPG s pekným a jednoduchým 2D štýlom, ktorá 11. júla spustí alphu.

Autori Planet Coastera prinášajú Planet Zoo, čo je vlastne Zoo Tycoon bez licencie a konečne sa môžeme pozrieť na prvý reálny gameplay z nej. V hre vybudujete svoju vlastnú zoo, v ktorej sa staráte o zvieratá a zákazníkov. Vyjde 5. novembra 2019.

Yu Suzuki prišiel ukázať Shenmue 3, vyjde 19. novembra. Nasleduje ho pixelovaná stratégia na štýle Heroes of Might and Magic nazvaná Songs of Conquest  a nasleduje ho kompetitívna multiplayerovka Vermintide 2 Verus.

Pokračuje strategický titul s kolonizovaním Marsu, kam sa presuniete v podobe robotov, ktorí budú pripravovať planétu na osídlenie Per Aspera.  Ten strieda rovno tvorca Assasisns Creed série, ktorý prišiel ukázať svoju opičiu akčnú adventúru Ancestors, kde sa budeme vyvíjať z opice na ďalší stupeň vývoja až k človeku.

Populárny Auto Chess, DOTA 2 mod prichádza na Epic Store ako samostatná hra, k tomu hra príde aj na mobily.

Predstavenie dostal aj pôsobivý artovo spracovaný RPG titul s ťahovými bojmi CrisTales, hra už má demo na steame. Príde však až budúci rok. Dopĺňa ho pixelová akcia Valfaris aby ju hneď nasledoval Borderlands 3.  Strieda ho Maneater, hra so žarlokom, v ktorej ste vy žralokom. 

Annapurna priniesla nový filmový príbeh od tvorcu Her Story, Telling Lies, ktorú teraz prirovnávajú k openworld video hre, ale postavenej na filmoch, kde je množstvo postáv, ktoré môžete skúmať a sledovať. Ak máte chuť na umeleckú hru, zaujímavý kreslený štýl ponúkne Genesis Noir, bude to doslova kozmické dobrodružstvo.

Na koniec prišli autori Baldurs Gate III z Larian Studios porozprávať ako získali značku a vysvetľujú scénu z traileru.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk