Livestream z Ubisoft press konferencie E3 začne o 22:00

Ubisoft prezentácia začne o 22:00 a na E3 prinesie novinky vedené Watch Dogs Legion.

pridal saver 10.6.2019 o 20:57 pod hry
Livestream z Ubisoft press konferencie E3 začne o 22:00

HRY > NOVINKY >

Ubisoft prezentácia začne o 22:00 a na E3 prinesie novinky vedené Watch Dogs Legion. Doplní to samozrejme nový Ghost Recon, Beyond Good & Evil 2 možno uvidíme aj teaser na nového Assassina, alebo Avatar hru. Z menších titulov budeme počuť od Roller Champions a hovorí sa aj o malej RPG v štýle Zeldy.

Pre-show začína už o 21:00.

Sledovali ste lekciu hernej etikety od Ice-T? Ak áno, určite viete, že sa v online hrách nemáte správať Hlúpo. Následne sme sa dozvedeli, že Assassin's Creed Odyssey  dá hráčom možnosť vytvárať vlastné questy a na jeseň do hry zadarmo pribudne aj Discoovery tour režim, ktorý sa vás pokúsi niečo málo naučiť o antickom Grécku.

Ubisoft výnimočne nezačína Just Dance číslom, ale civilizovane symfonickým koncertom hudby z AC série.

Watch Dogs Legion otvára akciu z pohľadu hier a prvý trailer nám naznačuje príbeh hry, ktorá bude teraz zasadená do Londýna, kde už práva veľa neznamenajú. Môžete hrať za ktorúkoľvek postavu, ktorá dostane zadanie a video nám to ukazuje, pridáva gameplay. Môžete si prezerať profily NPC postáv, aby ste sa o nich dozvedeli viac a napríklad aj to, či sa vám práve nehodia. Ukážka predviedla ako strelné zbrane, tak aj boj päsťami. Nechýba jazdenie v meste. Ak postava zomrie, môžete sa prevteliť do inej z tých, ktoré sú dostupné. Buduje to dojem siete DedSec, ktorá v Londýne bojuje proti systému spoločnosti, na čom sú založené aj dialógy. Postavy využívajú svoje schopnosti a gadgety. Hra vzniká už 2 roky, príbeh ja zasadený do blízkej budúcnosti, kedy je z Londýna policajný autoritatívny štát a vy máte vybudovať hnutie odporu. Postupne budete do hry naberať nové postavy, ak im splníte ich úlohy. Hra vyjde 6. marca 2020.

Na scéne je Rob McElhenney, tvorca seriálu It's Always Sunny in Philadelphia, ktorý sa spojil s Ubisoftom a hercami zo seriálu, aby spolu vytvorili nový komediálny seriál pre Apple TV Plus. Seriál je o štúdiu, ktoré tvorí veľkú MMO Mythic Quest. Tak sa volá aj samotný seriál.

Zajtra začína Phantom Sight, 13. sezóna Rainbow Six Siege, ktorá prinesie dvoch nových operátorov a na E3 vidíme, čo nám táto sezóna prinesie. Po E3 prezentácii môžete sledovať v streame zápasy v hre.

Adventure Time prichádza do bojovky Brawlhalla. Hrať môžete už teraz.

Ghost Recon Breakpoint opäť ukazuje herca Jona Bernthala, ktorý bude záporákom v hre. Je bývalý Ghost a teraz si buduje vlastnú organizáciu, ktorú v hre musíte zničiť. Herec prišiel aj na pódium so psom, trošku sa snaží napodobniť včerajšok. Hovorí o svojej postave, ktorá má vlastný morálny kompas a hlavne vlastnú armádu. Beta začne 5. septembra.

Ghost Recon Delta Company je komunitný program pokrývajúci značku a prakticky všetko - fóra, cosplay, streamy a mnohé ďalšie kanály a spôsoby, ako hráči prejavujú svoju vášeň pre značku.

Terminátor bude okrem Gears 5 aj v Breakpoint.

Ubisoft ide na mobily s hrou, ktorá skombinuje známe postavy z ich Tom Clancy hier. Z nich si vytvoríte jednotku, s ktorou pôjdete do strategických bojov. Hra sa volá Elite Squad.

Just Dance oslavuje 10 rokov na scéne s novou hrou Just Dance 2020. Obligátne tanečné číslo prichádza až teraz, po takmer 50 minútach. Hra vyjde v novembri.

Už pred E3 unikli informácie o novom DLC pre For Honor a teraz tu z neho máme prvý trailer. Únik bol presný aj v tom, že do hry prinesie sekery, ktoré zohrajú väčšiu rolu. Volá sa Shadows of the Hitokiri.

Rainbow Six Quarantine tiež unikla už pred E3. Je to kooperatívna akcia pre 3 hráčov, kde bojujete proti zombíkom. Vyjde v roku 2020. Chcú pre PvE znamenať to, čo Siege znamená pre PvP. V hre budú operátori, ktorí musia spolupracovať, aby bojovali proti neznámym parazitom.

The Division 2 ďakuje hráčom za doterajšiu priazeň. Tento víkend bude hra pre všetkých úplne zadarmo dostupná na zahranie. Autori zároveň pripravujú nové rozšírenie, ktoré nie je len o záchrane mesta, ale celého národa. Trailer nám však veľa neprezradil, Episode 1 vyjde budúci mesiac, prinesie nové misie, bojovať sa bude v lesoch a na ďalších nových miestach. V poslednej časti budete musieť aj skúmať prostredie. Episode 2 bude zameraná na Pentagon, aby ste ho ochránili a zabránili úniku informácií. Na jeseň príde druhý raid pre 10 hráčov. Episode 3 bude o záchrane ľudstva ako takého, v ktorom budete loviť človeka, ktorý ho môže ohroziť. Príde začiatkom 2020 a uzavrie prvý rok hry na scéne.

David Leitch pripravuje The Division film a nakoniec skončí na Netflixe.

Ubisoft potvrdzuje uPlay Plus, predplatenú službu. V nej ponúknu na PC prístup k ich hrám a to aj v Premium edíciách. Stáť bude 14,99 mesačne, vyjde v septembri. Opäť je to ale vec, o ktorej sa hovorilo už dlho. V roku 2020 služba príde na Google Stadia.

Nový trailer nám predvádza pripravovanú športovú hru od Ubisoftu - Roller Champions. Prekvapením je, že Ubisoft rovno po konferencii vydá pre-alpha E3 demo, takže si hru rovno môžete vyskúšať. Doplnili to gameplay trailerom.

Ubisoft Quebec nám ukáže svoj nový projekt. Toto bude spomínaný projekt v Zelda štýle, volá sa Gods and Monsters a vyjde 25. februára. Zároveň táto hra zakončila E3 prezentáciu Ubisoftu. Úplný koniec to však nie je, keďže môžete v streame ešte sledovať zápas v Rainbow Six Siege.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk